NYX Professional Makeup Love You So Mochipaletă de iluminatoare

NYX Professional Makeup Love You So Mochi paletă de iluminatoare
NYX Professional Makeup Love You So Mochi paletă de iluminatoare
3 x 5,4 g

Cod: NYX02123 | Acest produs este momentan indisponibil
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului NYX Professional Makeup Love You So Mochi
Caracteristici

Cu paleta de lux NYX Professional Makeup Love You So Mochi se poate crea un fond de ten perfect, ca de la un artist în fond de ten.

Caracteristici:

  • iluminează perfect fața
  • efect sclipitor
  • ușor de aplicat

Cum se utilizează:
Se aplică pe zonele feței care necesită accentuare și iluminare. Se aplică pe pomeți, pe partea de sus a obrajilor, în centrul feței, sub sprâncene și în colțul intern al ochilor, pentru o iluminare perfectă.

Caracteristici

Efect
iluminator

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Love You So Mochi