NYX Professional Makeup Lip Lingerie ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant

7×
NYX Professional Makeup Lip Lingerie ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant
NYX Professional Makeup Lip Lingerie ruj de buze lichid, cu finisaj matifiant

Descriere NYX Professional Makeup Lip Lingerie
Caracteristici

Seducător ca o lenjerie de dantelă, delicat ca însăși feminitatea. Acesta este rujul de buze lichid, cu finisaj matifiant NYX Professional Makeup Lip Lingerie, cu vitamina E. Textura catifelată se aplică ușor și creează un efect mat pe buze, iar rezistența sa de lungă durată vă va încânta. Ce nuanță nude din bogata sa paletă v-a atras atenția?

Caracteristici:

  • conferă buzelor o culoare saturată și durabilă
  • evidențiază frumusețea naturală a buzelor
  • lasă buzele mate, ca o catifea
  • textura fină se aplică ușor
  • conține vitamina E

Aplicare:
Aplicați rujul pe buze cu tușe delicate, dinspre centru spre colțuri.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
mat

Despre brand NYX Professional Makeup

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.

Rating NYX Professional Makeup Lip Lingerie7