NYX Professional MakeupEyebrow Gel gel pentru sprâncene rezistent la apă

15×
NYX Professional Makeup Eyebrow Gel gel pentru sprâncene rezistent la apă
NYX Professional Makeup Eyebrow Gel gel pentru sprâncene rezistent la apă
culoare 01 Blonde 10 ml
33RON

În stoc | 330,00RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: NYX01973
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 28.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Sprâncenele modelate cu precizie accentuează frumusețea naturală a ochilor. Gelul pentru sprâncene, rezistent la apă, NYX Professional Makeup Eyebrow Gel vă va fi de mare ajutor în acest sens, mai ales în timpul activităților sportive sau vara, la piscină.

Gelul este ușor de aplicat și disciplinează firele rebele pe durata întregii zile. Sprâncenele par mai groase și mai pline, dar efectul general este în continuare foarte natural.

Caracteristici:

  • menține forma sprâncenelor
  • lasă sprâncenele mai groase și mai pline
  • se aplică ușor și arată natural
  • nu se întinde pe parcursul zilei
  • formulă rezistentă la apă

Aplicare:
Se aplică pe sprâncene cu o perie adecvată. Începeți prin a contura sprâncenele, după care umpleți spațiile dintre fire.

Caracteristici

Efect
rezistent la apă
Culoare
blond

Brandul de cosmetice decorative NYX Professional Makeup a fost fondat în 1999, în Los Angeles, de către artista în machiaj Toni Ko. NYX Professional Makeup reflectă cele mai recente tendinţe din machiaj. Portofoliul mărcii este cuprinzător: de la ruj şi produse pentru machiaj, până la pensule cosmetice profesionale.
NYX Professional Makeup sunt produse de înaltă calitate, la preţuri competitive, care se bucură de popularitate în rândul artiştilor în machiaj profesionişti. NYX Professional Makeup oferă nu numai un machiaj frumos, ci şi ambalaje elegante. Ambalajele deosebite completează imaginea brandului NYX Professional Makeup, care este popular în întreaga lume.
Produsele NYX Professional Makeup sunt bogate în pigmenţi, asigură un machiaj rezistent şi permit o abordare amuzantă a jocului de culori. Găsiţi-vă machiajul perfect şi deveniţi un profesionist în machiaj. NYX Professional Makeup nu testează produsele pe animale.