NuxeProdigieux Eau de Parfum pentru femei

3×
Nuxe Prodigieux Eau de Parfum pentru femei
Nuxe Prodigieux Eau de Parfum pentru femei
Livrare gratuită
Economisiți
172RON

Economisiți 36%
30 ml
109RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 363,33RON / 100 ml, incl. TVA | Cod: NUX1758
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 08.12.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 06.12.2021

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de parfum pentru femei Nuxe Prodigieux este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum floral
  • parfum de fructe
  • parfum dulce
  • apreciat de femeile cu suflet romantic
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție completă

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL [N2205/A]. Pentru compoziția produsului este responsabil producătorul. Datorită posibilelor modificări, vă recomandăm să verificați compoziția produsului direct pe ambalajul acestuia.
Întregul text

Compoziție

Grupe de parfumuri
florale

Cosmeticele Nuxe combină puterea naturii, eficiența științei și plăcerea simțurilor, pentru trăiri intense, pline de bucurii. Acest concept este reflectat atât de numele brandului, creat prin combinarea cuvintelor „Natură“ și „Lux“, cât și de toate produsele Nuxe. Cosmeticele Nuxe nu conțin parabeni sau uleiuri minerale.

Brandul Nuxe s-a dezvoltat încă de la începuturile anilor ’50. A prins elan în anul 1989, odată cu noul impuls din partea Alizei Jabès, pasionată de aromaterapie și fondatoarea conceptului Nuxe Spa. Primul produs creat de ea însăși, uleiul uscat Nuxe Huile Prodigieuse®, a înregistrat imediat un succes imens, fiind astăzi produsul emblematic al brandului.

Compania Nuxe se implică activ în cercetare, toate produsele fiind dezvoltate folosind metode originale, bazate pe descoperirile botanicii moderne. Uleiul Nuxe este completat de o gamă complexă de produse pentru corp și față, precum și de parfumul Nuxe, inspirat de aroma caracteristică a legendarului ulei uscat.