Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain card parfumat 3 pc

Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain card parfumat 3 pc
Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain card parfumat 3 pc
Promoție
Economisiți
50RON

Economisiți 16%
42RON

42RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: VZR12136 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Notino de minim 76 RON și primiți cadou o geantă cu produse cosmetice, care conține luciul de buze NOBEA, foițele cu efect matifiant pentru față și mini șervețelele demachiante Saffee.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 26.02.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 25.02.2021

Descriere parfum Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain
Compoziție

Cardul parfumat Notino Home Eucalyptus & Rain are efectul unei mici aromaterapii personale. Parfumează dressing-ul, dulapul de pantofi, spațiul din mașină sau geanta, cu eucalipt și alte arome terapeutice. Lăsați parfumul său să plutească, oriunde vreți să vă simțiți cu adevărat bine.

Caracteristici:

  • pachetul conține 3 produse
  • potrivit pentru dressing, dulapul de pantofi sau mașină
  • dispune de o panglică agățătoare
  • persistența parfumului cardurilor este de 2 luni
  • într-o nuanță de verde liniștitor
  • dimensiuni: 10 × 6,6 cm

Compoziția parfumului:
Debutul aparține bergamotei elegante și înviorătoare, care lasă apoi locul eucaliptului și bujorilor, acompaniați de tonuri marine. La final simțiți puritatea moscului și profunzimea caldă și ușor dulce a lemnului de cedru.

Mod de utilizare:
Scoateți cardul din pachetul de celofan și suspendați-l în spațiul dorit, cu ajutorul panglicii, sau puneți-l între articolele de îmbrăcăminte din sertar. Evitați contactul direct cu pielea. Poate provoca reacții alergice cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. După folosire, se elimină cu deșeurile menajere.

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
curate, fresh

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Home Scented Cards Eucalyptus & Rain