Notino Home Scented Cards Salt & Wood card parfumat 3 pc

1×
Notino Home Scented Cards Salt & Wood card parfumat 3 pc
Notino Home Scented Cards Salt & Wood card parfumat 3 pc
Promoție
Economisiți
50RON

Economisiți 22%
39RON

39RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NOI02242 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 09.03.2021

Descriere parfum Notino Home Scented Cards Salt & Wood
Compoziție

Cardul parfumat Notino Home Bergamot & Wood răspândește un parfum fin de bergamotă, cu subton lemnos, în dressing-uri, în dulapurile de pantofi, în geamantane sau în mașină. Este suficient să îl plasați la locul potrivit. Vă încântă simțurile în fiecare zi și vă dă o stare de bună dispoziție.

Caracteristici:

  • pachetul conține 3 produse
  • potrivit pentru dressing, dulapul de pantofi sau mașină
  • dispune de o panglică agățătoare
  • persistența parfumului cardurilor este de 2 luni
  • într-o elegantă nuanță de albastru închis
  • dimensiuni: 10 × 6,6 cm

Compoziția parfumului:
Parfumul debutează cu bergamotă și salvie, cu un strop picant de mirodenii. La scurt timp apar arome de flori de portocal și de olibanum, conturate cu tonuri lemnoase. Baza este alcătuită din paciuli, oud și ambră.

Mod de utilizare:
Scoateți cardul din pachetul de celofan și suspendați-l în spațiul dorit, cu ajutorul panglicii, sau puneți-l între articolele de îmbrăcăminte din sertar. Evitați contactul direct cu pielea. Poate provoca reacții alergice cutanate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. După folosire, se elimină cu deșeurile menajere.

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
lemnoase, picante

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Home Scented Cards Salt & Wood1