Notino Discovery Box Fresh fragrances menset cadou pentru bărbați

1×
Notino Discovery Box Fresh fragrances men set cadou pentru bărbați
Notino Discovery Box Fresh fragrances men set cadou pentru bărbați
set cadou pentru bărbați
29RON

Cod: VZR12135 | În stoc

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme eau de toilette 1,2 ml + Hugo Boss Bottled Tonic eau de toilette 1,5 ml + Davidoff Cool Water eau de toilette 1,2 ml + Prada Luna Rossa eau de toilette 1,5 ml + J. P. Gaultier Le Male eau de toilette 1,5 ml

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 01.04.2020

Compoziție

Grupe de parfumuri
citrice, acvatice

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Discovery Box Fresh fragrances men