Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Grey

1×
Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Grey
Notino Spa set demachiant pentru make-up din microfibră Grey
Livrare gratuită
71RON

71,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: NOI02307 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine luni 12.04.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Notino Spa
Caracteristici

Demachierea minuțioasă este indispensabilă pentru un ten mereu curat și radiant. Transformați rutina într-un moment plăcut, cu setul cosmetic demachiant din microfibră Notino Spa Grey, compus din 3 dischete demachiante refolosibile, un prosop demachiant și o dischetă cu agățătoare. Proprietățile electrostatice ale microfibrei acționează ca un magnet, înlăturând fardurile și impuritățile. Setul include și o banderolă cosmetică practică. Setul se poate spăla la mașină până la 40 ° C.

Dischete demachiante
Cele 3 dischete demachiante sunt ideale pentru îndepărtarea celui mai rezistent machiaj. În prima fază, aplicați pe dischetă o cantitate adecvată din demachiantul preferat și ștergeți fardul și murdăria. La final, pentru un rezultat perfect, repetați procedura cu apă micelară și loțiune tonică.

Dischete demachiante cu agățătoare
Discheta demachiantă cu agățătoare este un accesoriu practic pentru completarea rutinei dvs. zilnice. Datorită agățătoarei, vă este la îndemână oriunde - la chiuvetă sau la duș. Pentru demachiere este suficient să aplicați demachiantul preferat și să ștergeți tenul de farduri.

Prosop demachiant
Eliberați tenul de farduri și de impurități, printr-o îngrijire minuțioasă și profesională, ca la salon. Aplicați demachiantul pe tenul uscat, înmuiați prosopul în apă fierbinte, stoarceți-l și, cu una dintre fețe, ștergeți tenul de farduri. La final, repetați procedura cu un gel de curățare, folosind cealaltă față a prosopului.

Banderolă cosmetică
Banderola practică, cu prindere cu arici, ține părul departe de față, iar dvs. vă puteți concentra asupra tenului. Răsfățați-vă cu un tratament ca la spa, fie că vă fardați, vă demachiați sau aplicați o mască pentru îngrijirea tenului.

Caracteristicile setului cosmetic:

  • se folosește împreună cu produse de curățare și de demachiere
  • proprietățile electrostatice ale microfibrelor atrag impuritățile și machiajul
  • se poate utiliza pe față, pe decolteu și pe corp
  • se poate spăla manual sau la mașină, până la 40 °C
    (recomandăm spălarea înainte de prima folosire)

Caracteristici

Consistență
servetele pentru curatare
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
curățare
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj

Despre brand Notino

Călătorim în universul frumuseții de peste 15 ani, timp în care am acumulat multă experiență și multe idei. Produsele noastre sunt inspirate de clienții noștri, care apreciază frumusețea la fel ca și noi și nu se mulțumesc cu puțin.

Dorim ca Notino să ofere cea mai înaltă calitate, la cel mai avantajos preț. Echipa noastră proiectează produse originale și trendy pentru fiecare ocazie; de la cosmetice și seturi de călătorie practice, la servicii personalizate, precum gravarea parfumurilor și ambalarea cadou în cutii de lux. Vă ascultăm cerințele și știm că vă doriți și accesorii cosmetice funcționale și sofisticate. Scopul nostru este de a face frumusețea accesibilă tuturor.

Toate produsele pot fi găsite exclusiv la Notino, unde lucrăm în permanență pentru extinderea portofoliului nostru și a noilor practici inovatoare.

Rating Notino Spa1