Nivea Sun-Kissed Radiance

lotiune nuantatoare

Nivea Sun-Kissed Radiance lotiune nuantatoare
400 ml

Cod: NIV02664 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Nivea Sun-Kissed Radiance
400 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Nivea Sun-Kissed Radiance

Loțiunea de corp Nivea Sun-Kissed Radiance asigură pielii hidratarea necesară și îi conferă o netezime catifelată.

Caracteristici:

  • dă pielii un aspect sănătos, ca sărutat de soare
  • uniformizează culoarea pielii
  • hidratează și hrănește
  • pielea devine fină și catifelată la atingere

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe întregul corp. Se întinde temeinic și uniform. Pentru un rezultat maxim, se va utiliza mănușa aplicatoare. După utilizare, spălați-vă bine pe mâini.

Caracteristici

Consistență
lapte
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.