Nivea Men Toolbox set cadou (pentru barbati)

Nivea Men Toolbox set cadou (pentru barbati)
Nivea Men Toolbox set cadou (pentru barbati)
set cadou (pentru barbati)

Cod: NIV04945 | Acest produs este momentan indisponibil

Protect & Care after shave 100 ml + Protect & Care gel pentru bărbierit 200 ml + Protect & Care gel de duș 250 ml + Protect & Care deodorant roll-on antiperspirant 50 ml + Original crema universala pentru fata, maini si corp 75 ml

Un cadou pentru tine
Folosiți codul brands20 în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descriere Nivea Men Toolbox
Caracteristici

Faceți o bucurie cu setul cosmetic Nivea Men Toolbox, plin de produse pentru îngrijirea corpului bărbătesc. Va bucura orice bărbat modern, preocupat de aspectul său exterior.

Setul conține:

  • Protect & Care after shave 100 ml
  • Protect & Care gel pentru bărbierit 200 ml
  • Protect & Care gel de duș 250 ml
  • Protect & Care deodorant roll-on antiperspirant 50 ml
  • Original crema universala pentru fata, maini si corp 75 ml

Caracteristici:

  • mix de produse pentru rutina zilnică
  • bucură fiecare bărbat
  • un cadou perfect

Cum se utilizează:
Folosiți fiecare produs din setul cosmetic conform instrucțiunilor proprii.

Caracteristici

Tipul ambalajului
roll-on
Consistență
gel, crema, apă
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Men Toolbox