Nivea Happy Timeset cosmetice II.

Nivea Happy Time set cosmetice II.
Nivea Happy Time set cosmetice II.
set cosmetice II.

Cod: NIV2465 | Acest produs este momentan indisponibil

Setul contine: Nivea Happy Time Body Lotion for Normal to Dry Skin 400 ml + Shower Cream 250 ml + Antiperspirant 150 ml + Cosmetic Bag 24x9,5x24 cm

Un cadou pentru tine
Achiziționați produse Nivea de minim 70 RON și vă oferim cadou un set format din: apă micelară la 100 ml + cremă de zi la 50 ml + cremă de noapte la 50 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Caracteristici

Tipul de piele
ten uscată, ten normală

Despre brand Nivea

Faimosul brand Nivea a fost fondat în Germania în anul 1911. Fondatorul său, farmacistul vizionar Dr. Oscar Troplowitz, a reușit să combine uleiul și apa într-o cremă stabilă. Denumirea brandului provine de la cuvântul latin pentru zăpadă, inspirat de culoarea de un alb pur a produsului. Astfel a apărut legendara cremă Nivea.

În 1925 produsul a primit un nou ambalaj, emblematica cutie albastră, dar conținutul său a rămas până astăzi fidel rețetei originale. Crema clasică Nivea a făcut parte din viața multor generații. Hrănește eficient tenul şi pielea corpului, iar, datorită texturii catifelate și aromei specifice, este pentru mulți o frumoasă amintire a copilăriei.

Astăzi, brandul Nivea oferă o gamă extinsă de produse de calitate, accesibile tuturor. Crema Nivea pentru protecție solară și colecția de produse cosmetice pentru bărbați Nivea Men au câștigat rapid fani entuziaști. Nivea are grijă de tenul și pielea noastră de peste 100 de ani şi, în acest timp, a ajuns cu adevărat să facă parte din milioane de familii din întreaga lume.

Rating Nivea Happy Time