Natura Siberica Royal Berries

set cosmetice I.

Natura Siberica Royal Berries set cosmetice I.
Natura Siberica Royal Berries set cosmetice I.
Natura Siberica Royal Berries set cosmetice I.
Reducere specială
set cosmetice I.
69RON

Cod: NTR03036 | 1 de buc. în stoc

Ambalaj ușor deteriorat | Conținutul produsului: 100%

Setul contine: Shampoo 250 ml + Conditioner 250 ml + Body Scrub 200 ml

buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 26.03.2019
Ridicare personală
marți 26.03.2019
Natura Siberica Royal Berries
set cosmetice I. | 69RON

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele
Tipuri de păr
toate tipurile de par
Tipuri de seturi
set cosmetice

Despre brand Natura Siberica

Brandul rusesc Natura Siberica este specializat în fabricarea şi vânzarea unor produse cosmetice organice. Bogata sa ofertă include zeci de produse de înaltă calitate, pentru clienţii de toate vârstele.
Toate produsele brandului Natura Siberica sunt inspirate de natura sălbatică din Siberia şi din Orientul Îndepărtat. În compoziţia acestora poate fi găsit, de exemplu, nalbă mare (caudat amarant), trifoi dulce alb, balsam, nalbă şi alte diverse ierburi interesante. Multe dintre acestea sunt cultivate de Natura Siberica la propria lor fermă - prima de acest gen din Rusia.
Natura Siberica pune un mare accent pe cercetare şi pe dezvoltare. Interesant este faptul că societatea organizează în mod regulat expediţii de aventură, al căror scop principal este de a căuta ingrediente noi. În plus, colaborează cu diverse institute ştiinţifice şi organisme profesionale.
Cosmeticele Natura Siberica sunt eficiente, ecologice şi, nu în ultimul rând, accesibile financiar. Unicitatea acestora este confirmată şi de numeroasele premii prestigioase şi certificate primite de-a lungul anilor. Brandul Natura Siberica îi va interesa pe toţi cei care caută produse cosmetice de calitate, la preţuri rezonabile.