Treci la conținutul principal

Natura Siberica

Despre brandul Natura Siberica

Vă prezentăm brandul Natura Siberica, de cosmetice naturale din plante sălbatice, care au transformat secretul siberian al frumuseții în produse naturale de top, pentru îngrijirea pielii, a părului și a corpului.

 

Natura Siberica este primul brand rusesc specializat în cosmetice bio de top. Folosește proprietățile excepționale ale plantelor, ale ierburilor și ale fructelor siberiene culese manual, care pot supraviețui în cele mai dure condiții climatice și au o uimitoare putere antioxidantă. Produsele Natura Siberica conțin doar un minim de ingrediente artificiale și respectă standardele europene de calitate pentru cosmetice bio, fiind distinse cu numeroase premii și certificate internaționale.

Aveți încredere în forța naturii și încercați, de exemplu, popularul șampon Natura Siberica Oblepikha Siberica, cu extract de cătină albă pentru volum, sau șamponul regenerator Natura Siberica Copenhagen Arctic Rose. Completați îngrijirea părului cu un balsam Natura Siberica pentru tipul părului dvs. și nu uitați să adăugați un gel de duș, un lapte de corp sau un gomaj parfumat Natura Siberica. Merită menționate și pastele de dinți Natura Siberica.

întregul text ascundeți textul