Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette pentru femei

28×
Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette pentru femei
Narciso Rodriguez For Her Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
404RON

404RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: NAR0012 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 25.01.2021
Ridicare personală
luni 25.01.2021

Descriere parfum Narciso Rodriguez For Her
Compoziție

Primul parfum al brandului, apa de toaletă Narciso Rodriguez For Her, a devenit o piesă emblematică în istoria parfumului. Designul simplu, puritatea și luxul discret caracterizează acest parfum, care sugerează aroma senzuală a pielii goale.

  • un parfum curat, cu mosc alb și flori
  • modern și feminin
  • se topește în piele și o împodobește discret pe cea care-l folosește

Compoziția parfumului
Fină și sofisticată, apa de toaletă For Her radiază curățenie și o eleganță decentă. Notele de flori de portocal și de osmanthus desenează curbe feminine în moscul alb. Picătura de bergamotă conferă prospețime, iar ambra și vanilia creează o căldură senzuală. Vetiverul și paciuli indică siguranță de sine și îndrăzneală, camuflate discret de un look feminin delicat.

Povestea parfumului
Designerul Narciso Rodriguez a dorit să surprindă, în primul său parfum, caracterul modern al femeii individualiste și liber-cugetătoare. Parfumierii Christine Nagel și Francis Kurkdjian au creat pentru el un parfum plin de contraste: transparent și saturat, delicat și intens. Rodriguez spune despre parfum că este o parte inseparabilă a sa, la fel ca și creațiile sale de modă.

Flaconul simplu și elegant este vopsit pe interior, evidențiind strălucirea sticlei transparente. Culoarea neagră, misterioasă, nu dezvăluie nimic în plus, dar vă invită să descoperiți aroma din interior.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
Grupe de parfumuri
florale, chypre

Despre brand Narciso Rodriguez

Faceți cunoștință cu Narciso Rodriguez – un designer de modă american de origine cubaneză, care a devenit celebru datorită stilului său unic în modă, inspirat de cultura americană, de cea europeană, dar și de cea cubaneză. La fel de originale precum piesele sale vestimentare sunt și parfumurile brandului său.

Narciso Rodriguez s-a născut în anul 1961 în New Jersey, unde a și studiat la școala de artă. În același timp, acesta a acumulat experiență colaborând cu multe branduri de modă diferite. Momentul de cumpănă al carierei sale a sosit în anul 1996, atunci când a creat pentru Carolyn Bessette rochia de mireasă, pentru nunta ei cu John F. Kennedy Jr. Din acest moment, numele „Narciso Rodriguez” a devenit faimos. În anul 2008, chiar Michelle Obama a îmbrăcat o creație a sa, cu ocazia sărbătoririi triumfului soțului său la alegerile prezidențiale.

Primul parfum al lui Narciso Rodriguez a apărut în anul 2003, iar, până în ziua de azi, brandul a scos câteva zeci de parfumuri. Încercați, de exemplu, apa de toaletă pentru femei, Narciso Rodriguez For Her, cu tonuri florale și chypre, parfumul Narciso Rodriguez Narciso, cu mirosul său floral-lemnos sau senzualul parfum Narciso Poudrée, cu trandafirul bulgăresc și cedrul în rolurile principale. Alegerea perfectă pentru bărbați este apa de parfum aromatică Narciso Rodriguez For Him sau parfumul Narciso Rodriguez Bleu Noir, cu un miros lemnos. Nu uitați nici de parfumurile sale celebre cu mosc, Narciso Rodriguez Pure Musc sau Narciso Rodriguez Fleur Musc.

Rating Narciso Rodriguez For Her28