Mustela Bébé PhysiObébé

lotiune de curatare pentru copii

Mustela Bébé PhysiObébé lotiune de curatare pentru copii
300 ml
42RON

Cod: MUS0845 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 22.05.2019
Ridicare personală
miercuri 22.05.2019
Mustela Bébé PhysiObébé
300 ml | 42RON

Descriere cosmetice Mustela Bébé PhysiObébé

Produsul Mustela Bébé PhysiObébé curăță delicat pielea și fața copilului.

Caracteristici:

  • elimină toată murdăria
  • lasă pielea moale și suplă
  • îngrijește fiabil pielea
  • destinate copiilor, încă de la naștere

Cum se utilizează:
Cu ajutorul unui tampon cosmetic, se întinde produsul pe piele și se lasă să se absoarbă.

Caracteristici

Consistență
apa
Tipul de piele
ten sensibilă

Despre brand Mustela

Fondata in 1950, compania Mustela dezvolta cu succes produse farmaceutice europene pentru protectia si ingrijirea mamelor si copiilor din întreaga lume. Aceasta ofera o gama completa de produse special dezvoltate pentru a raspunde cel mai bine schimbarilor din pielea delicata a nou-nascutilor, sugarilor, copiilor si a viitoarelor mamici.
Brandul Mustela lucreaza in stransa colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii pentru a oferi copiilor si mamelor cele mai sigure si mai eficiente produse pentru ingrijirea pielii. In Franta, tara de provenienta, produsele pot fi gasite in proportie de  90% in farmacii si sunt utilizate in procent de 50 %in sectiile neonatale.
Mustela a ales întotdeauna ingrediente de origine naturala, utilizand cele mai multe ingrediente active din plante.  In toate produsele sale, Mustela favorizeaza ingredientele care sunt  naturale sau de origine naturala:  produsele Mustela Bebe contin în medie 92 % ingrediente de origine naturala.  Dezvoltate în colaborare cu profesionisti din domeniul sanatatii, toate produsele Mustela sunt hipoalergenice, nu contin parabeni, fenoxietanol, ftalati sau alcool. Inainte de a fi comercializate, acestea sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea si siguranta.
Bazandu-se pe cunoasterea detaliata a pielii bebelusilor si in stransa colaborarea cu profesionisti din domeniul sanatatii, Mustela a dezvoltat o serie de produse specializate ce satisfac perfect nevoile pielii bebelusilor, incepand de la nastere . Mustela cunoaste si iubeste copiii si mamele!