Mugler Alien Fusioneau de parfum pentru femei

1×
Mugler Alien Fusion eau de parfum pentru femei
Mugler Alien Fusion eau de parfum pentru femei
60 ml

Cod: THM04925 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Te anunțăm imediat, prin e-mail, când produsul reapare în stoc. Depinde numai de tine dacă alegi să profiți de ofertă.

Prin trimitere, vă exprimați acordul cu privire la prelucrarea e-mailului în scopul informării dvs. privind disponibilitatea produsului, de către compania Notino, s.r.o., până la expedierea e-mailului respectiv, dar timp de maximum 1 an. Aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul. Pentru mai multe informații, consultați principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal.​.
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de minim 200 RON și vă puteți alege gratuit un Discovery Box ce conține eșantioane de parfumuri și cosmetice favorite.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descriere parfum Mugler Alien Fusion
Compoziție

Este ca un talisman mistic, care ia ființă în inima deșertului, în momentul când soarele întâlnește luna într-o eclipsă magică. Flaconul roșu ca focul al apei de parfum Mugler Alien Fusion ascunde un remarcabil parfum pentru femei, cu tonuri senzuale, de vanilie și scorțișoară caldă.

  • un parfum floral oriental
  • potrivit pentru femeile neobișnuite
  • o variantă care derivă din gama emblematicului parfum Mugler Alien

Compoziția parfumului
Debutul parfumului Mugler Alien Fusion reprezintă o îmbinare unică între tonurile picante de scorțișoară și cele de ghimbir, ușor înțepător. În inima compoziției parfumate se împletesc îmbătătoare esențe florale de tuberoză, cu o adiere de fructe și de flori de portocale amărui. Notele de bază ale parfumului vă învăluiesc într-o căldură dulce, de vanilie cu acorduri de ambră albă.

Povestea parfumului:
Apa de parfum Alien Fusion se inspiră de la popularul său predecesor, parfumul Mugler Alien. Flaconul său în formă de talisman are acum o nuanță nouă, mai sexy. Violetul profund și misterios al originalului s-a transformat într-un roșu intens, simbolizând soarele care apune.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ghimbir, scortisoara
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, ambra albă
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Mugler

Thierry Mugler (* 1948, Strasbourg, France) salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta.
Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului. Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.

Rating Mugler Alien Fusion