Treci la conținutul principal

Moroccanoil Hydration

UN PĂR HIDRATAT PE TOT PARCURSUL ANULUI

Colecția Moroccanoil Hydration conține ulei de argan și alte ingrediente hrănitoare de primă clasă, care hidratează în profunzime părul normal spre uscat.

întregul text ascundeți textul

Începeți cu șamponul Hydrating Shampoo și cu balsamul Hydrating Conditioner, cu ulei fortifiant de argan și cu alge roșii, pentru hidratare în profunzime. Apoi aplicați balsamul Moroccanoil Treatment, care disciplinează părul încrețit și îi conferă strălucire. Un studiu independent a confirmat că o singură aplicare a balsamului Moroccanoil Treatment mărește strălucirea părului cu până la 118 %.

întregul text ascundeți textul

Încercați una dintre măștile hidratante de 5 minute, oferind părului nutriție în profunzime, o textură îmbunătățită, un plus de strălucire și mai multă ușurință la coafat.

Masca hidratantă, Intense Hydrating Mask, a fost concepută pentru părul cu densitate medie spre mare, în timp ce masca Weightless Hydrating Mask este concepută pentru părul fin.

întregul text ascundeți textul

NOUL balsam fără clătire, All in One Leave-in Conditioner, hidratează părul, îl protejează în timpul coafării și îl menține moale, timp de 72 de ore. Uleiul de argan și un amestec nutritiv de superalimente protejează părul împotriva ruperii și a daunelor cauzate de căldură.

întregul text ascundeți textul