Montale Aoud Cuir d'Arabie

eau de parfum pentru barbati 100 ml

Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru barbati 100 ml
100 ml
229RON

Cod: MNT1635 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
miercuri, 21.11.2018
ridicare personală
miercuri, 21.11.2018
Montale Aoud Cuir d'Arabie
100 ml | 229RON

Descriere parfum Montale Aoud Cuir d'Arabie

Montale Aoud Cuir d'Arabie este un parfum oriental bărbătesc, cu acorduri distincte de oud și de piele. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Cuir d'Arabie oferă îndrăgita notă de oud, în combinație cu pielea și cu alte acorduri complexe și profunde. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Cuir d’Arabie amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Cuir d'Arabie – și cel favorit al lui Pierre Montale - este lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Compoziția apei de parfum Montale Aoud Cuir d'Arabie constă în note de tutun, piele, mesteacăn și, mai ales, de oud, care își demonstrează din plin uimitoarea sa personalitate, ce combină forța cu delicatețea. Combinația dintre tutun, piele și notele fumurii de lemn ars creează o deschidere aspră și puternică. Aroma de ansamblu se înmoaie treptat, dar rămâne intensă, uscată și distinctă. Picant, bogat și animalic, parfumul Aoud Cuir d'Arabie este alegerea perfectă pentru iubitorii notelor distinctive, de piele.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum extrem de seducător, unde acordul de piele atrage imperativ atenția. Ca toate lucrările lui Pierre Montale, Aoud Cuir d'Arabie este realizat din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații înalte, care îi conferă parfumului persistență.

Montale Aoud Cuir d'Arabie este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și noaptea. Câștigă favorurile bărbaților cu o personalitate puternică, iubitori de arome intens pieloase, care le subliniază personalitatea și îi ajută să atragă atenția. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Cuir d’Arabie, de culoarea închisă metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Cuir d'Arabie - arome de piele, tutun, mesteacăn și lemn de oud, într-o compoziție distinctă și plină de caracter.

Compoziție

Compozitie
agar, mesteacan, piele, tabac
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Montale

Parfumuri Montale | Montale - parfumuri nascute din dragostea pentru Orient. Fiecare flacon imbina atmosfera misterioasa a Orientului cu creativitatea occidentala.
Brandul Montale a fost fondat in Paris in 2003 de catre Pierre Montale, care a petrecut multi ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, a inceput sa foloseasca experienta dobandita in Arabia Saudita pentru a aduce pe meleagurile natale miresmele orientale. Pierre Montale a ales intotdeauna materiale naturale de cea mai inalta calitate in concentratii mari, care asigura persistenta parfumului.

Marca Montale a fost fondata in 2003 in Paris de catre Pierre Montale, care petrecuse cativa ani in Arabia Saudita creand parfumuri pentru nobilime, rege si regina. Dupa intoarcerea sa la Paris, acesta a inceput sa dezvolte parfumuri pe baza cunostintelor si experientei acumulate in Orient. In acest sens, Pierre Montale a ales intotdeuna ingrediente naturale de cea mai inalta calitate, care asigura persistenta indelungata a parfumului.

Ingredientele principale folosite sunt cele de lemn rar, precum cedru, lemn de santal si lemn de vultur, cunoscut sub numele de Aoud (in araba ,,Oudh''). Astfel, marca Montale este prima care aduce pe piata o serie de parfumuri frantuzesti dedicate esentelor extrase din cel mai scump lemn din lume, lemnul de Aquilaria. Esentele extrase din lemnul de Aquilaria au fost folosite de secole pentru obtinerea de tamaie si parfumuri (mai ales arabe), banuite a detine efecte afrodisiace. Nu este o coincidenta faptul ca acest lemn este, de asemenea, mentionat ca ,,aur lichid" sau ,,lemn al zeilor."

Primul parfum marca Montale si-a castigat rapid popularitatea, starnind reactii pozitive nu doar din partea consumatorilor, ci si a expertilor si criticilor de parfum. Iar gama de parfumuri Montale este cat se poate de variata si complexa, incluzand de la arome incarcate emotional pana la creatii optimiste si pline de viata. Iar ambalajul este, de asemenea, cat se poate de original. Designul exprima eleganta si unicitate, dar si practicalitate. Flaconul din aluminiu protejeaza parfumul de razele soarelui si asigura conservarea. In plus, flacoanele din aluminiu fac parfumurile Montale ideale pentru a fi purtate in calatorii.

Lsati-va fermecati de spiritul Orientului si alegeti una dintre originalele parfumuri Montale!