Montale Aoud Cuir d'Arabieeau de parfum pentru bărbați

4×
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru bărbați
Montale Aoud Cuir d'Arabie eau de parfum pentru bărbați
Livrare gratuită
Economisiți
525RON

Economisiți 33%
100 ml
351RON

Cod: MNT1635 | În stoc
1
Coletăria
marți 14.04.2020

Descriere parfum Montale Aoud Cuir d'Arabie
Compoziție

Montale Aoud Cuir d'Arabie este un parfum oriental bărbătesc, cu acorduri distincte de oud și de piele. Creație a brandului francez renumit pentru pasiunea sa pentru parfumuri orientale și arăbești, parfumul Cuir d'Arabie oferă îndrăgita notă de oud, în combinație cu pielea și cu alte acorduri complexe și profunde. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Aoud Cuir d’Arabie amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic.

Unul dintre ingredientele principalele ale parfumului Aoud Cuir d'Arabie – și cel favorit al lui Pierre Montale - este lemnul de Aquilaria, numit și lemnul vulturului, lemn de agar, oud sau aoud (în arabă). Este un material fascinant, cu o aromă rășinoasă, cel mai scump lemn din lume, folosit de secole în fabricarea tămâii și a parfumurilor, mai ales a celor arăbești. Acest ingredient cu adevărat regal mai este denumit și „aur lichid“ sau „lemnul zeilor“.

Compoziția apei de parfum Montale Aoud Cuir d'Arabie constă în note de tutun, piele, mesteacăn și, mai ales, de oud, care își demonstrează din plin uimitoarea sa personalitate, ce combină forța cu delicatețea. Combinația dintre tutun, piele și notele fumurii de lemn ars creează o deschidere aspră și puternică. Aroma de ansamblu se înmoaie treptat, dar rămâne intensă, uscată și distinctă. Picant, bogat și animalic, parfumul Aoud Cuir d'Arabie este alegerea perfectă pentru iubitorii notelor distinctive, de piele.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit în timpul activității sale în Arabia Saudită abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un parfum extrem de seducător, unde acordul de piele atrage imperativ atenția. Ca toate lucrările lui Pierre Montale, Aoud Cuir d'Arabie este realizat din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații înalte, care îi conferă parfumului persistență.

Montale Aoud Cuir d'Arabie este potrivit pe tot parcursul anului, atât ziua, cât și noaptea. Câștigă favorurile bărbaților cu o personalitate puternică, iubitori de arome intens pieloase, care le subliniază personalitatea și îi ajută să atragă atenția. Va fi apreciat și de cei care prețuiesc adevărata calitate.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, cu flacoanele absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Aoud Cuir d’Arabie, de culoarea închisă metalizată a flaconului unicat, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon din aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Montale Aoud Cuir d'Arabie - arome de piele, tutun, mesteacăn și lemn de oud, într-o compoziție distinctă și plină de caracter.

Compoziție

Compozitie
tabac, piele, mesteacan, agar
Grupe de parfumuri
pieloase

Despre brand Montale

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. În fiecare flacon sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.

Brandul Montale a fost fondat la Paris, în 2003, de Pierre Montale, pentru mulți un misterios parfumier, care, în timpul petrecut în Arabia Saudită, a creat parfumuri pentru nobilime, regi și regine. După întoarcerea sa la Paris, a început să creeze parfumuri originale.

Pentru creațiile sale preferă materiale naturale de cea mai înaltă calitate, mai ales lemnul rar. De aceea un ingredient specific este lemnul șoimului, cunoscut sub denumirea de oud. Mai este denumit și „aur lichid“.

Rating Montale Aoud Cuir d'Arabie