Miu Miu Miu Miu

lapte de corp pentru femei 200 ml

Miu Miu Miu Miu lapte de corp pentru femei 200 ml
Miu Miu Miu Miu lapte de corp pentru femei 200 ml
Miu Miu Miu Miu lapte de corp pentru femei 200 ml
200 ml
170RON

Cod: MIU0076 | Mai mult de 5 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.02.2019
Ridicare personală
luni, 25.02.2019
Miu Miu Miu Miu
200 ml | 170RON

Descriere parfum Miu Miu Miu Miu

Loțiunea de corp Miu Miu Miu Miu completează perfect parfumul din aceeași serie. Laptele hrănește eficient și hidratează pielea. Utilizat regulat, lasă pielea fină ca mătasea și de o moliciune irezistibilă.

Despre brand Miu Miu

Miu Miu este un brand de modă creativ și plin de contradicții, ce realizează un echilibru între simplu și provocator. Reflectă astfel complexitatea femeii contemporane: ademenitoare, inedită și plină de personalitate.

Denumirea brandului este inspirată de numele Miucciei Prada, nepoata fondatorului casei de modă Prada. Miuccia Prada a evitat în mod deliberat estetica tradițională a familiei și, sub numele Miu Miu, a câștigat spațiu pentru propria expresie creativă. În momentul când Prada profesa minimalismul în modă, brandul Miu Miu oferea, prin contrast, o interpretare senzuală și rebelă a modei.

În anul 2015 a fost lansat primul parfum Miu Miu. Excepționala sa aromă florală și designul inedit al flaconului au câștigat rapid inimile multor femei, parfumul Miu Miu devenind rapid un concept de referință în lumea parfumurilor.

Rating Miu Miu Miu Miu

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!