Max Factor Lasting Performance fixator make-up

1×
Max Factor Lasting Performance fixator make-up
Max Factor Lasting Performance fixator make-up
100 ml
27RON

27,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MXF02230 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 17.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine duminică 16.05.2021

Descriere Max Factor Lasting Performance

Sprayul pentru fixarea machiajului Max Factor Lasting Performance constituie un ajutor indispensabil, care asigură că machiajul rămâne perfect și după câteva ore de la aplicare.

Caracteristici:

  • fixează machiajul timp de 8 ore
  • previne migrarea machiajului
  • asigură întotdeauna un look fresh și fără cusur

Ingrediente:

  • extract de castraveți - calmează tenul

Mod de aplicare:
Agitați bine înainte de utilizare și pulverizați pe față, după finisarea machiajului. Lăsați să se usuce și, dacă este necesar, repetați aplicarea, în timpul zilei.

Despre brand Max Factor

Cosmeticele Max Factor fac parte dintre cele mai strălucitoare staruri ale machiajului. Istoria brandului datează de la începutul secolului al XX-lea, iar sloganul „make-up pentru machiajul artiștilor“ face referire la epoca de aur a Hollywood-ului și la modul în care a apărut și s-a dezvoltat brandul. În acea perioadă, exista un singur make-up artist renumit la Hollywood.

Max Factor a fost un make-up artist vizionar de origine poloneză, care, în 1914, s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de înfloritoarea industrie a filmului. Aici a înființat un magazin de farduri, unde actorii nu au întârziat să apară, dorind să arate cel mai bine pe marele ecran. Make-up artiștii așteptau și ei noi și noi produse. Max Factor era însă de părere că farmecul machiajului trebuie să fie accesibil tuturor femeilor și, pentru prima dată în istorie, a pus fardurile la dispoziția publicului larg.

Cei peste 100 de ani de existență a brandului au produs o serie de produse emblematice. Printre primele se numără fondul de ten Max Factor special pentru filmări și pudra aurie pentru păr. Printre succesele recente se numără rimelul Max Factor 2000 Calorie și rujul cu rezistență îndelungată Max Factor Lipfinity.

Rating Max Factor Lasting Performance1