Marc Jacobs Daisy Dazeeau de toilette pentru femei

7×
Marc Jacobs Daisy Daze eau de toilette pentru femei
Marc Jacobs Daisy Daze eau de toilette pentru femei
Livrare gratuită
Nou
50 ml
373RON

Cod: MAJ01313 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 18.08.2020
Ridicare personală
marți 18.08.2020

Descriere parfum Marc Jacobs Daisy Daze
Compoziție

Evadați din cenușiul cotidian în lumea fascinantă a culorilor și a aromelor. Apa de toaletă pentru femei Marc Jacobs Daisy Daze vi le arată pe toate, cu ajutorul corcodușelor dulci și al nuanței euforice de oranj pal, denumită „cantaloupe“.

  • ediția limitată, de primăvară, a parfumului Marc Jacobs Daisy - Daze
  • ediția parfumului Daisy pentru anul 2020 are culoarea cantaloupe
  • flaconul superb reflectă caracterul de flori și fructe al parfumului

Compoziția parfumului
Primele minute aparțin mandarinei suculente și vesele, căreia i se adaugă, la scurt timp, dulceața jucăușă a corcodușelor coapte. Spre final, parfumul devine mai complex, cu un voal de mosc, pentru un final senzual.

Povestea parfumului
În anul 2020, patru variante Daisy au primit flacoane noi. Daisy, Daisy Dream, Daisy Love și Daisy Eau So Fresh au, toate, flacoane ediție limitată, cu un numitor comun: „daze“, adică evadarea din cotidian, precum și culoarea cantaloupe.

Parfumurile Marc Jacobs se remarcă și datorită flacoanelor înflorate, iar la această ediție limitată s-a implicat și Marc Jacobs personal. Capacul, cu elemente aurii și petale în nuanțele cantaloupe și verde deschis, creează un tot armonios.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
mandarina
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
corcoduse
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc cremos
Grupe de parfumuri
aromatice, de fructe

Despre brand Marc Jacobs

Designerul american Marc Jacobs transcende limitele modei universale, de peste un sfert de secol. Creațiile sale sunt unice, imprevizibile și pline de inspirație. Secretul succesului său constă în curajul de a înota împotriva curentului și de a descoperi frumuseți neașteptate.

Marc Jacobs s-a născut în anii ’60, la New York și a studiat la Parson's School of Design. În 1986 lansa deja prima colecție care-i purta numele, iar un an mai târziu a devenit cel mai tânăr designer premiat din lume. Anii ‘90 i-au adus lui Marc Jacobs succes după succes. A fondat primul brand propriu, iar ulterior a fost numit Director de Creație al casei de modă Louis Vuitton, unde a creat și a prezentat prima colecție pret-a-porter din istoria companiei. Din anul 2013 se dedică exclusiv creațiilor proprii.

Stilul său unic a pătruns treptat și în universul frumuseții. Și aici, Marc Jacobs consideră că parfumul, la fel ca și moda, poate și trebuie să exprime individualitatea și personalitatea celui care-l folosește. Fiecare parfum Marc Jacobs este excepțional și surprinzător, un simbol al adevăratului lux. Printre creațiile sale emblematice se numără parfumul Marc Jacobs Daisy, cu faimosul său flacon decorat cu flori și recentul succes Marc Jacobs Decadence, al cărui flacon ca o poșetă verde smarald, decorată cu un lanț auriu, simbolizează opulența Glamour.

Rating Marc Jacobs Daisy Daze