Makeup RevolutionRenaissance Palette Night paleta farduri de ochi

Makeup Revolution Renaissance Palette Night paleta farduri de ochi
Makeup Revolution Renaissance Palette Night paleta farduri de ochi
5 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: MUR3655

Paleta pentru fondul de ten ochilorMakeup Revolution Renaissance Palette Night oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de fond de ten pentru ochi.

Caracteristici:

  • pentru fondul de ten de zi și de seară
  • permite crearea unui fond de ten variat
  • pigmenți saturați

Ingrediente:

  • oglindă
  • aplicator

Cum se utilizează:
Se aplică pe pleoape, cu aplicatorul furnizat sau cu vârfurile degetelor.

Caracteristici

Culoare
roz, portocaliu, nud, vișiniu

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!