Makeup Revolution Renaissance creion contur pentru buze, waterproof

1×
Makeup Revolution Renaissance creion contur pentru buze, waterproof
Makeup Revolution Renaissance creion contur pentru buze, waterproof

Descriere Makeup Revolution Renaissance
Caracteristici

Nu subestimați importanța creionului de conturare. Poate face minuni. Creionul impermeabil pentru buze, Makeup Revolution Renaissance subliniază forma buzelor și, datorită texturii cerate și rezistente la apă, fixează perfect rujul și previne întinderea sa. Mai rămâne doar să alegeți nuanța potrivită.

Caracteristici:

  • textura rezistentă la apă asigură o persistență fără cusur
  • definește forma buzelor și le dă un aspect plin
  • fixează rujul și previne migrarea
  • textura cremoasă se aplică foarte ușor

Mod de aplicare:
Conturați marginile buzelor cu vârful creionului. Începeți din mijlocul buzei superioare. Apoi conturați buza inferioară dintr-un colț în celălalt. Continuați cu aplicarea rujului. Pentru efectul de buze mai mari, puteți trasa linia dincolo de conturul lor exterior.

Sfat Notino:
Puteți folosi creionul și pe post de ruj, pentru a umple conturul buzelor.

Caracteristici

Culoare
nud
Efect
rezistent la apă

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Renaissance1