Makeup RevolutionGlitter Paste sclipici pentru față și corp

Makeup Revolution Glitter Paste sclipici pentru față și corp
Makeup Revolution Glitter Paste sclipici pentru față și corp
culoare Long To Be Desired 4.5 g

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: MUR06010

Sclipiciul pentru față și corp Makeup Revolution Glitter Paste oferă look-ului tău un plus de strălucire, la ocazii festive sau chiar într-o seară obișnuită, pentru a atrage privirile la orice party.

Caracteristici:

  • oferă tenului și corpului o strălucire de briliant
  • este un accesoriu indispensabil al oricărui machiaj festiv
  • textura umedă permite o aplicare ușoară
  • nu cade și are o rezistență îndelungată

Mod de aplicare:
Sclipiciul se aplică pe față sau pe corp, folosind degetele sau o perie sintetică și se lasă să se usuce ușor. Pentru o rezistență mai bună, se pulverizează deasupra un spray fixator de machiaj.

Caracteristici

Culoare
roz
Efect
sclipitor

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!