Makeup Revolution Flawless 4paleta farduri de ochi

6×
Makeup Revolution Flawless 4 paleta farduri de ochi
Makeup Revolution Flawless 4 paleta farduri de ochi
32× 0,6 g
50RON

Cod: MUR3793 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Achiziționați produse de machiaj de minim 130 RON din brandurile selectate și vă oferim cadou un mistery bag în valoare de 130 RON.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Coletăria
marți 14.04.2020

Descrierea produsului Makeup Revolution Flawless 4
Caracteristici

Pentru un machiaj fără cusur, apelați la paleta de farduri de ochi Makeup Revolution Flawless 4. Combinația de 32 de nuanțe universale, în versiune mată și sclipitoare, vă oferă o reală diversitate. 

Puteți crea foarte ușor o gamă variată de look-uri de fiecare zi, pe care le puteți „upgrada” la look-uri de seară, cu câte o nuanță mai îndrăzneață.

Caracteristici:

  • 32 de farduri de pleoape, bogat pigmentate
  • culori neutre și calde, cu finisaj mat și sclipitor
  • fardurile sunt ușor de întins și au o rezistență de lungă durată
  • oglindă mare încorporată, pentru o aplicare comodă

Compoziție:

  • nu conține gluten

Mod de aplicare:
Nuanțele mate se aplică cel mai bine cu pensula pentru blending sau, pentru pigmentare maximă, cu o perie plată pentru farduri de ochi.
Nuanțele sclipitoare se aplică cel mai bine cu o perie plată, cu fire sintetice, sau direct cu degetele. Puteți opta pentru aplicarea umedă sau uscată, în funcție de cât de intens doriți să fie rezultatul.

Caracteristici

Efect
mat, de perlă

Despre brand Makeup Revolution

Cosmeticele decorative Makeup Revolution reprezintă o adevărată revoluție în domeniul machiajului. Brandul londonez deține în portofoliu o gamă largă de produse de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile, care te vor încânta.

Deosebit de populare sunt paletele de farduri de lux, care se disting prin pigmentarea intensă și prin combinațiile inovative de culori. Din arsenalul tău nu trebuie să lipsească măcar una dintre acestea. Oferta brandului conține însă și alte bijuterii cosmetice. De exemplu, nu trebuie să ratezi fondul de ten Makeup Revolution sau emblematicul corector Makeup Revolution, disponibil în mai multe variante, pentru aproape fiecare nuanță de ten.

Nu în ultimul rând, brandul atrage prin designul original și jucăuș, dar și practic, al produselor sale. Conferă machiajului tău stil și originalitate, cu Makeup Revolution London!

Rating Makeup Revolution Flawless 4