Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees Eau de Toilette unisex

4×
Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees Eau de Toilette unisex
Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees Eau de Toilette unisex
Livrare gratuită
100 ml
463RON

463,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: MMG00195 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 10.05.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 07.05.2021

Descriere Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees
Compoziție

Frunzele din coroanele pomilor oferă un refugiu în fața razelor aprinse ale soarelui, iar apa de toaletă unisex Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees vă conduce direct acolo. Vă așează pe o bancă sau într-un hamac și vă lasă să savurați o stare de confort absolut… o simțiți deja? Ridicați capacul și respirați adânc.

  • un parfum citric vibrant, care vă înviorează într-o zi de vară
  • ideal pentru lunile calde, mai ales în timpul zilei
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri plăcute

Compoziția parfumului
Înviorătoare și intensă, aroma de lămâie vă înconjoară din prima clipă. Este completată perfect de esența dulce și picantă, de cardamon. La scurt timp, acordul ierbos de coriandru evidențiază tonurile verzi, astringente, de maté și de frunze de ceai verde. Baza, compusă din tonul dulce și lemnos de cedru, cu aroma curată de mosc și o adiere de citrice, persistă și se estompează treptat.

Povestea parfumului
Prospețimea frunzelor de un verde crud și odihna unei zile de vară - trăiți aceste senzații în orice moment, cu parfumul Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees. Compoziția sa combină aroma inconfundabilă a fructului de lămâie cu lemnul unui copac - lămâiul - simbol tipic al Mediteranei.

Atât bărbații, cât și femeile vor adora acest parfum, nu doar pentru aromă, ci și pentru flacon. Designul său minimalist amintește de sticlele de farmacie. Citiți informații detaliate despre noul dvs. parfum de vară perfect pe eticheta de bumbac, folosită și la creațiile vestimentare ale brandului Maison Margiela.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
cardamom, Petit Grain Essence
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
ceai verde, coriandru
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, mosc
Grupe de parfumuri
citrice, verzi

Rating Maison Margiela REPLICA Under the Lemon Trees4