Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning lumânare parfumată

Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning lumânare parfumată
Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning lumânare parfumată
Livrare gratuită
165 g
244RON

147,88RON / 100 g, incl. TVA
Cod: MMG00289 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 28.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning
Compoziție

Este duminică dimineața – o zi în care nu trebuie să faceți nimic – iar dvs. stați într-un pat confortabil, plin de perne, înconjurată de mirosul de așternut proaspăt spălat. Lumânarea parfumată Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning va trezi în dvs. exact aceste amintiri, deoarece ascunde în sine atmosfera unei dimineți lejere. Este suficient doar să o aprindeți, pentru a vă simți instantaneu ca tolănită în pat.

Lumânarea Lazy Sunday Morning face parte din colecția Maison Margiela Replica, inspirată de amintirile noastre legate de anumite momente și locuri. În cazul acestei lumânări, vă veți simți ca într-o dimineață de duminică, atunci când vă trezesc primele raze de soare.

Caracteristici:

  • o lumânare parfumată, care vă va aminti de o lenjerie de pat proaspăt spălată
  • arde 40 de ore și parfumează întreaga încăpere
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri
  • are un miros curat, de lăcrămioară și de mosc alb
  • este perfectă și ca un accesoriu frumos
  • fabricată în Franța

Material:

  • sticlă albă, decorată cu o etichetă textilă
  • ceară de cea mai înaltă calitate
  • fitil din bumbac

Parfumul:
Lumânarea Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning eliberează un parfum curat și proaspăt, care amintește de o lenjerie de pat proaspăt spălată. În această lumânare, veți simți o nuanță de lăcrămioară, de mosc alb și de iris.

Mod de utilizare:
Pentru prima utilizare, lăsați lumânarea să ardă timp de minim o oră, pentru a se topi toată ceara de pe suprafața sa. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Stingeți lumânarea doar cu un stingător de lumânări, evitați suflatul. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea fitilului la lungimea de 3–5 mm, între fiecare ardere. Lumânarea se plasează mereu pe o suprafață rezistentă la căldură.

Notă importantă

Poate cauza reacții alergice. În caz de contact cu ochii, a se spăla imediat şi a se consulta specialistul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În contact cu pielea poate determina o sensibilizare. A se evita contactul cu ochii.

Întregul text

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
para, ambrette
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
frunze de iris, petale de trandafir, floare de portocal
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
mosc cremos, mosc alb, Pădurile albe, patchouli
Categoria parfumurilor de interior
curate, fresh
Tipuri de fitil
din bumbac
Număr de fitiluri
1
Tipuri de ceară
altele
Material
sticlă

Despre brand Maison Margiela

Originalitate, creativitate și un strop de provocare - acesta este brandul francez Maison Margiela (anterior Maison Martin Margiela), renumit pentru stilul neconvențional, colecția REPLICA și parfumurile inconfundabile.

În anul 1988, creatorul de modă Martin Margiela a fondat la Paris casa de haute couture care-i poartă numele. Brandul Maison Margiela se remarcă prin concepte netradiționale despre modă și despre parfumuri, interpretate ca opere de artă. O atenție deosebită merită colecția REPLICA, din anul 1994, care prezintă îmbrăcăminte și reproduceri ale unor accesorii din întreaga lume, lucrate manual. Fiecare piesă are o etichetă care îi descrie povestea și materialul. În 2012, acestei colecții unice i-au fost adăugate parfumuri de lux.

Cum miros amintirile? Vă răspund parfumurile REPLICA, create în colaborare cu cei mai buni parfumieri din lume. Parfumurile Maison Margiela sunt create pentru a evoca momente frumoase. Parfumați-vă și vă veți aminti.

Rating Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning