Maison Margiela Replica By the Fireplace Eau de Toilette unisex

13×
Maison Margiela Replica By the Fireplace Eau de Toilette unisex
Maison Margiela Replica By the Fireplace Eau de Toilette unisex
Promoție
Economisiți
120RON

Economisiți 13%
10 ml
105RON

Cod: MMG00187 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 18.01.2021
Ridicare personală
luni 18.01.2021

Descriere parfum Maison Margiela Replica By the Fireplace
Compoziție

Apa de toaletă unisex Maison Margiela Replica By the Fireplace creează, ca prin farmec, o senzație de căldură și de confort. Amintirea dimineților înghețate, petrecute lângă soba fierbinte, este atât de verosimilă, încât aproape că auziți cum trosnesc buștenii în foc.

  • un parfum ambrat, dulce lemnos, pentru bărbați și femei
  • iese perfect în evidență toamna și iarna
  • face parte din colecția Replica, inspirată de amintiri

Compoziția parfumului
Aroma senzuală de cuișoare, care domină vârful, vă învelește ca o pătură. La scurt timp, simțiți aroma castanelor coapte, acompaniată de lemnul cald de guaiac. Combinația mângâietoare de cashmeran cu vanilie face din acest parfum definiția ideală a căldurii și a confortului.

Povestea parfumului
Maison Margiela Replica By the Fireplace evocă aceeași satisfacție ca un peisaj de iarnă privit prin fereastra înghețată, din confortul casei încălzite. Reamintește verosimil căldura sobei și aroma castanelor prăjite.

Îmbătătoarea apă de toaletă este disponibilă într-un flacon minimalist, decorat cu o etichetă din bumbac. Găsiți etichete identice la fiecare piesă din colecția de modă Replica, a brandului Maison Margiela. Dacă iubiți păturile calde, castanele și ambianța confortabilă, veți adora acest parfum.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
cuisoare, petale flori de portocal, piper roz
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
castan, ulei de ienupăr
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
balsam peruvian, vanilie, kasmeran
Grupe de parfumuri
picante, lemnoase

Rating Maison Margiela Replica By the Fireplace13