Luminum CandlePremium Aromatic Cherry lumânare parfumatămare (Ø 70 - 130 mm, 65 h)

1×
Luminum Candle Premium Aromatic Cherry lumânare parfumată  mare (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
Luminum Candle Premium Aromatic Cherry lumânare parfumată  mare (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
Lichidare de stoc
Economisiți
45RON

Economisiți 26%
lumânare parfumată mare (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
33RON

33,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LUM0361 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 20.10.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Luminum Candle Premium Aromatic Cherry
Compoziție

Lumânarea parfumată Luminum Candle Premium Aromatic Cherryumple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • parfum de fructe
  • durată lungă de ardere
  • arde curat

Ingrediente:

  • fitil din bumbac

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. Pentru o ardere optimă, recomandăm scurtarea regulată a fitilului la lungimea recomandată. Se vor urma instrucțiunile incluse.

Compoziție

Categoria parfumurilor de interior
fructate
Tipuri de fitil
din bumbac

Despre brand Luminum Candle

Gama de lumânări Luminum este realizată din materiale care garantează o ardere curată. Tehnologia Unipar asigură, mai ales, că fitilul nu se scufundă, lumânarea arzând astfel cu o flacără înaltă, curată și luminoasă, fără să pâlpâie. Parfumul este aplicat pe un strat de la suprafața lumânării, fiind apoi eliberat în mod natural, în funcție de temperatura ambientală, chiar și când lumânarea nu arde.

Particulele de parfum nu se așază pe mucoase și nu creează probleme. Parfumul nu este foarte intens, ci doar completează atmosfera plăcută a lumânărilor. Unipar deține marca de calitate RAL, pe care tehnologia sa o depășește în multe privințe. Această tehnologie, cu o proporție ridicată de decorațiuni manuale, creează produse originale de calitate superioară, cu accent pe prelucrarea detaliată și atentă a tipurilor de produse, în funcție de utilizarea acestora. Programul de producție urmează tendințele modei, în ton cu designul la nivel mondial.

Veți aprecia la lumânările Luminum senzualitatea și armonia îmbinării între tehnologie, activitatea umană, ingeniozitate și frumusețe, indiferent dacă le utilizați la masă, pentru relaxare sau pentru o lumină intimă. Vor deveni o parte din casa dumneavoastră - un mesager de lumină, căldură, parfum și frumusețe.

Rating Luminum Candle Premium Aromatic Cherry