Luminum Candle

Gama de lumânări Luminum este realizată din materiale care garantează o ardere curată.

 

Tehnologia Unipar asigură, mai ales, că fitilul nu se scufundă, lumânarea arzând astfel cu o flacără înaltă, curată și luminoasă, fără să pâlpâie. Parfumul este aplicat pe un strat de la suprafața lumânării, fiind apoi eliberat în mod natural, în funcție de temperatura ambientală, chiar și când lumânarea nu arde.

Particulele de parfum nu se așază pe mucoase și nu creează probleme. Parfumul nu este foarte intens, ci doar completează atmosfera plăcută a lumânărilor. Unipar deține marca de calitate RAL, pe care tehnologia sa o depășește în multe privințe. Această tehnologie, cu o proporție ridicată de decorațiuni manuale, creează produse originale de calitate superioară, cu accent pe prelucrarea detaliată și atentă a tipurilor de produse, în funcție de utilizarea acestora. Programul de producție urmează tendințele modei, în ton cu designul la nivel mondial.

Veți aprecia la lumânările Luminum senzualitatea și armonia îmbinării între tehnologie, activitatea umană, ingeniozitate și frumusețe, indiferent dacă le utilizați la masă, pentru relaxare sau pentru o lumină intimă. Vor deveni o parte din casa dumneavoastră - un mesager de lumină, căldură, parfum și frumusețe.

întregul text ascundeți textul

Parfumuri pentru casa