Lumânări votive

Cele mai vândute

Cele mai bune lumânări parfumate, pentru o seară romantică, dar și pentru momente speciale cu famili

O cină romantică în doi, seara ajunului de Crăciun, un moment relaxant după o zi lungă – la niciuna din aceste ocazii nu poate lipsi o lumânare parfumată. Lumânările au puterea de a conferi momentului respectiv un miros unic și, astfel, întotdeauna dvs. veți asocia acest miros cu acea ocazie specială. Parfumurile au o influență puternică asupra noastră. De aceea, cu ajutorul lumânărilor, veți putea influența dispoziția dvs. Ajunge doar să alegeți mirosul potrivit, să aprindeți fitilul și să savurați un moment unic.

La notino.ro veți găsi lumânări cu arome, al cărora miros vă va mângâia, pur și simplu, pe suflet. Cum ar fi să vă aflați, deodată, într-un câmp cu lavandă sau să simțiți aroma de vanilie sau cea a unei plăcinte de dovleac proaspăt făcută? Nu putem să uităm de lumânările de Crăciun, care vă vor ține companie în timpul împodobirii bradului și al despachetării cadourilor.

Iar, dacă preferați produsele cu un design special, sigur veți putea alege din oferta noastră de lumânări decorative. O lumânare inedită va înfrumuseța orice casă.

Lumânări votive

Dacă preferați să încercați mai multe parfumuri sau nu sunteți sigur dacă vă va plăcea mirosul unei lumânări, lumânările votive sunt alegerea perfectă. De obicei, acestea cântăresc 50 de grame și ard timp de 15 ore. Avantajul principal al lumânărilor votive este faptul că le puteți pune în mai multe locuri, pentru a parfuma toată casa.

Lumânări parfumate, în suport de sticlă

Aceste lumânări luxoase vor arăta bine în orice tip de interior. Dar acestea nu trebuie să fie doar o decorațiune frumoasă, ci și un cadou original, de care se va bucura orice iubitor de lumânări. În plus, lumânarea în suport de sticlă este ecologică – după ce lumânarea a ars complet, ajunge doar să spălați suportul din sticlă și să îl folosiți pentru altceva.

Lumânări cu fitil din lemn

Pentru o atmosferă caldă și confortabilă, nu trebuie să mergeți la munte la cabană – o puteți avea chiar acasă, în mijlocul orașului. Mulțumită fitilului său de lemn, care trosnește ușor ca un foc în șemineu, lumânarea va conferi un aer de confort casei dvs. și va mirosi plăcut.

Lumânări de ceai parfumate

Căutați niște lumânări de ceai pentru sfeșnicul dvs.? Cele albe și fără miros vă nemulțumesc? Lumânările de ceai parfumate vor crea o atmosferă plăcută la masă sau în dormitor. Acestea ard la fel de bine, însă vor mirosi a rufe proaspăt spălate, a cașmir sau a scorțișoară. Ce plăcut!

Lumânări parfumate naturale

Lumânările naturale sunt făcute din ceară din soia, din cocos, de albine sau din plante și, în comparație cu lumânările din ceară de parafină, acestea vor arde mai mult timp. De asemenea, lumânările din ceară naturală emană miros, chiar și atunci când nu sunt aprinse.

Ce lumânare parfumată va cuceri inima dvs.? Poate cele mari, în suport de sticlă, cele aromatice, lumânările din ceară de albine sau oare întregul set de lumânări parfumate?