L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination spray pentru păr pentru stralucire

1×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination spray pentru păr pentru stralucire
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination spray pentru păr pentru stralucire
156 ml

Cod: LOP3833 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination
Caracteristici

Produsul de coafat L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination scoate în evidență coafura şi o păstrează intactă, pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

  • fixare naturală
  • oferă o strălucire sănătoasă
  • aplicare ușoară și rapidă
  • se spală ușor
  • nu lipește părul și conferă coafurii un aspect natural
  • nu încarcă părul

Cum se utilizează:
Se pulverizează pe părul uscat, de la o distanță de 20–30 cm. Pentru maximizarea volumului, se pulverizează direct pe rădăcini.

Caracteristici

Tipul ambalajului
spray
Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Fixare, Strălucire și finețe
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Lungimea părului
păr lung
Grad de fixare
fixare medie

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wet Domination1