Luciu de păr

Cele mai vândute

Odată ce l-ați încercat, devine indispensabil pentru tot restul vieții. Un luciu de păr conferă părului stil, în doar câteva secunde. Bucurați-vă de un păr lucios, de o coafură fermă și cu volum – bineînțeles fără lipirea părului. Este suficient să alegeți.

La notino.ro găsiți cel mai bun luciu de păr, de la branduri populare, cum ar fi Wella, L’Oréal Professionnel, TONY&GUY și altele.

Aplicarea luciului pentru păr

Indiferent dacă alegeți un luciu de păr sub formă de spray, un fixativ, o spumă sau, poate, un gel, folosirea sa este mereu rapidă și simplă:

  • Sprayul pentru strălucirea părului se pulverizează pe părul uscat, de la distanța recomandată de producător.
  • Dacă preferați un gel, întindeți-l pe suprafața palmelor și aplicați-l uniform pe părul ud sau uscat.
  • Spuma de coafat este potrivită nu doar pentru un păr mai lucios, ci și pentru modelarea coafurii. De aceea, aplicați spuma pe părul umed și uscați-l cu foehnul, folosind o perie rotundă.

3 sfaturi pentru un păr strălucitor

Doriți ca părul dvs. să strălucească în mod natural? Folosiți și:

  1. Un șampon hidratant: Reține umiditatea în păr și previne deshidratarea.
  2. Balsam: Hrănește părul și închide cuticula, netezind astfel suprafața firului de păr. Rezultă un păr nu doar mai strălucitor, ci și mai ușor de pieptănat.
  3. Ulei pentru păr: Conferă instantaneu luciu părului și conține agenți de regenerare, care redau treptat părului strălucirea naturală.