Pomadă pentru păr

Cele mai vândute

Părul rebel se îmblânzește cu pomadă! Acest produs emblematic pentru păr are multe utilizări, de la definirea și fixarea coafurii, până la disciplinarea buclelor. Aplicați-l în palmă și, în două minute, coafura e gata.

Spuneți adio părului electrizat și rebel. Fie că visați la o elegantă coadă de cal sau la un efect sexy de păr ud, cu pomada de păr creați mereu coafura perfectă. Pomezile de păr sunt excelente deoarece:

  • obțineți un luciu mai intens,
  • dar fără grăsime neplăcută,
  • se spală ușor,
  • au un efect de lungă durată
  • și parfumează plăcut părul.

Pentru părul bărbătesc mai scurt sau mai lung, există pomada de păr pentru bărbați. Datorită acesteia, coafurile bărbătești capătă o formă impecabilă și sunt protejate față de umiditate, de vânt și de transpirație. Puteți pieptăna cu ușurință părul dintr-o parte în alta, realiza o cărare laterală sau netezi părul pe spate.

Comparație între pomezile pentru păr mate și cele lucioase

Pomezile lucioase servesc nu doar la modelare, ci conferă strălucire părului dvs. Luciul nu este însă mereu dezirabil. Dacă nu doriți un păr lucios, alegeți o pomadă de păr cu efect mat. După aplicare, părul dvs. va avea forma visată, dar nimeni nu va ști că aveți pomadă în păr.

Vă place să experimentați cu modelarea coafurii? Încercați și guma modelatoare pentru păr sau pasta pentru modelat!