L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Liftspumă de styling volum de la radacini

12×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift spumă de styling volum de la radacini
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift spumă de styling volum de la radacini
Produs nou, nedesfăcut, cu conținut 100 %, care are doar ambalajul deteriorat.
Ambalaj deteriorat
Cod: LOP12086 | 2 de buc. în stoc

Produs nou, nedesfăcut, cu conținut 100 %, care are doar ambalajul deteriorat.

1
Coletăria
marți 07.07.2020
Ridicare personală
miercuri 08.07.2020

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift
Caracteristici

Descriere:

Spuma pentru styling L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume ofera parului tau volum maxim de la radacini! Multumita aplicatorului special, poti pulveriza incepand de la radacini. Aplicatorul  face posibil efectul de ridicare a parului chiar de la radacini si maximizeaza efectul pentru o perioada lunga de timp. L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume este spuma care iti face parul usor de aranjat si il fixeaza perfect. Rezultatul este: par bogat, voluminos cu o stralucire uimitoare.

Efecte:

  • fixeaza parul
  • mareste volumul
  • accelereaza uscarea
  • efect catifelat
  • nu dauneaza
  • adauga stralucire
  • lasa parul fin

Tipul de par:

Potrivit parului lipsit de volum

Cum se aplica:

Aplicati pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul. Agitati bine inainte de folosire, aplicati in palma o cantitate potrivita si apoi il aplicati in par, pieptanand cu degetele. Uscati parul cu uscatorul si apoi il aranjati.

Caracteristici

Consistență
spumă
Efect
păr voluminos

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift