L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi

L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi
L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi
Livrare gratuită
Nou
1.790RON

1.790RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LOP13428 | În stoc
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse L'Oréal Professionnel de minim 140 RON și primiți cadou șamponul Absolut Repair la 100 ml și spray-ul ușor multifuncțional, în varianta de călătorie.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 22.01.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD
Caracteristici

Placa de îndreptat părul, cu aburi, L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD asigură o coafură perfect netedă. Îndreaptă părul folosind abur sub presiune, prevenind astfel deteriorarea termică a părului.

Caracteristici:

  • îndreaptă părul, ușor și eficient
  • hidratează părul în timpul întinderii
  • permite și crearea ondulațiilor
  • dă strălucire părului
  • cu temperatură reglabilă
  • plăci mobile
  • cablu cu terminal rotativ

Cum se utilizează:
Se prinde o șuviță de păr între plăci și, cu o mișcare de alunecare, se glisează placa până la vârfurile părului. Se repetă procesul, până la obținerea coafurii dorite.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD