L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi

1×
L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi
L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD placă de întins părul, cu aburi
Livrare gratuită
1.790RON

1.790,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: LOP13428 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 22.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD
Caracteristici

Descoperiți forța aburului. Placa de întins părul, cu aburi, L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD este în ediție limitată, realizată prin colaborarea a două branduri faimoase. Această placă întinde părul de 2× mai repede decât generația precedentă a acestui tip de placă și creează un look natural, care va rezista multe ore. În plus, părul va deveni moale ca mătasea.

Forma ergonomică îmbunătățită a plăcii oferă o utilizare mai confortabilă, fie că doriți să vă îndreptați părul, să creeați bucle irezistibile sau, poate, să conferiți coafurii un volum nemaipomenit.

Caracteristici:

 • îndreaptă părul sau creează ondulații, rapid și ușor
 • oferă un aspect natural și lasă părul moale ca mătasea
 • coafura rezistă o lungă durată de timp
 • părul devine moale și ușor de aranjat
 • conferă volum coafurii
 • are un design mai subțire și mai ușor
 • ediție limitată

Rezultatele testului:
→ test instrumental: placa de întins părul, cu aburi, comparativ cu placa de întins părul normală

 • un păr de 2× mai neted
 • părul se aranjează de 2× mai repede
 • după 15 utilizări, deteriorarea scade cu 78 %

Specificații tehnice:

 • dozator de abur unic – conferă o doză de abur stabilă, de 0,8 g/min
 • tehnologie cu plăcuțe duble – suprafața special tratată este deosebit de durabilă și plăcuțele mobile garantează o presiune uniformă, care se adaptează tuturor lungimilor părului
 • pieptene integrat – dă părului formă și se poate detașa foarte ușor
 • rezervor de apă integrat – o umplere este suficientă pentru aranjarea până la 192 de metri de păr; se poate umple cu apă demineralizată rece sau apă caldă
 • sistem inteligent de controlare a temperaturii – 3 setări de temperatură, de la 180 până la 210°C (pentru păr delicat sau dens)
 • cablu rotativ – ușurează manipularea

Mod de utilizare:
Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Sfat Notino:
Înainte de a folosi placa de întins părul, cu aburi, recomandăm utilizarea cremei de uniformizare și de netezire, pentru protecția termică a părului, L’Oréal Professionnel Steampod sau, în caz că părul dvs. este delicat, recomandăm folosirea laptelui de uniformizare, pentru netezirea părului, din aceeași gamă.

După ce ați terminat cu aranjarea coafurii, aplicați serul cu efect de netezire, pentru repararea vârfurilor părului, L’Oréal Professionnel Steampod, pentru un efect fără cusur.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Am scris despre L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD
Articole

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Steampod x KARL LAGERFELD1