L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru par blond

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru par blond
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix aditiv concentrat pentru par blond
15 ml

Cod: LOP10291 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
Caracteristici

Masca pentru păr L’Oréal Professionnel Serie Expert este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa.

Caracteristici:

  • oferă părului o strălucire radiantă
  • părul este neted la atingere
  • extinde durata de viață a culorii
  • acționează în profunzimea fibrelor de păr

Cum se utilizează:
Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine.

Caracteristici

Tipuri de păr
par cu suvite, păr blond și decolorat
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix