L’Oréal Professionnel LuoColor
culoare 6,4 50 ml | 32RON

Descriere cosmetice L’Oréal Professionnel LuoColor

Descriere:
Vopsea L'Oreal Profesionnel Luocolor. Colorare usoara de la 2.5 pana la 3 tonuri, deschiderea nuantei in 20 de minute. Pigmenti ce reflecta luminozitate, pentru culori stralucitoare, moderne si transparente- tehnologie Nutrishine cu ulei de struguri. Hidratarea firului de par- vitalitate pentru parul dvs.Reflexe intense, stralucitoare.

Aplicare:

Preparare
Utilizati manusi adecvate, de preferat manusi de unica folosinta. Utilizati numai cu produsul developer Luocolor (7.5%). Acordati atentie ratiilor speciale pentru mix. La utilizarea unui aplicator sticla sau shaker, aplicati mixul imediat dupa deschidere, altfel solutia va reactiona. Aplicare imediata. Orice reziduu trebuie eliminat. Intr-o ratie de 1:1.5. Luocolor utilizati 50ml Hair coloring Nutrigelee si 75ml Luocolor solutie developer (7.5%). Nuantele pastel se pot amesteca intr-o ratie de 1:2 (50ml + 100ml), de fiecare data fiind utilizat cu Luocolor special developer (7.5%). Amestecati pana ce obtineti un gel cremos.

Aplicare si clatire
Utilizati manusi adecvate, de preferat manusi de unica folosinta. Nu utilizati obiecte din metal (agrafe, perie cu zimti de metal, etc). Aplicati pe parul uscat, nespalat. Aplicati uniform. Clatiti parul dupa expunere. Utilizati produse din gama Luopost.

Prima vopsire (par nevopsit anterior)
Aplicati amestecul pe lungimea parului si varfuri- Lasati sa actioneze 20 de minute

Pentru a reimprospata culoarea sau pe parul deja vopsit (cu nuanta similara)
Nuanta de pe lungimea parului si de la varfuri determina modalitatea de aplicare. Culoarea este usor fada pe lungimea parului si la varfuri: prima data aplicati la radacina timp de 15 minute, restul mixului pe zonele fade, lasand sa actioneze 5 minute. Culoarea este moderat fada pe lungimea parului si la varfuri: aplicati amestecul in jur de 10 minute la radacina, apoi pe zonele fade, lasand sa actioneze 10 minute. Culoarea este foarte stearsa pe lungimea parului si la varfuri: aplicati amestecul la radacina, si apoi imediat pe varfuri si lungimea parului, pentru 20 de minute.

Nuante pastel

Nuantele pastel au fost special create pentru parul decolorat: actioneaza in mod egal, complementand cu nuantele pastel- lasati sa actioneze intre 5-10 minute, depinzand de nuanta dorita

ATENTIE:
Aceasta este o vopsea profesionala, destinata utilizarii in saloane. Utilizarea la domiciliu ar trebui precedata de o consultare cu un stilist, in legatura cu nuanta potrivita si concentratia emulsiei active. Rezultatul final va depinde de tipul si conditia parului.

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.