L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Proteintratament regenerator pentru par foarte deteriorat

1×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein tratament regenerator pentru par foarte deteriorat
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein tratament regenerator pentru par foarte deteriorat
200 ml
61RON

Cod: LOP12711 | În stoc
1
Coletăria
marți 07.07.2020
Ridicare personală
miercuri 08.07.2020

Descrierea produsului L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein
Caracteristici

Balsamul L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

Caracteristici:

  • facilitează descurcarea și modelarea ulterioară
  • oferă hidratarea necesară
  • repară deteriorarea mecanică și chimică
  • protejează părul împotriva deteriorării
  • previne ruperea părului
  • îmbunătățește structura părului

Cum se utilizează:
Se aplică pe părul spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze un timp scurt și apoi se clătește bine.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr degradat
Efect
regenerare
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel este un brand francez de top, cu o lungă și mult admirată tradiție în îngrijirea părului. Face parte din concernul L’Oréal, companie cu renume mondial, fondată în anul 1909 de Eugène Schueller. Tânărul chimist a creat o vopsea, a cărei formulă deosebită a devenit rapid preferata stiliștilor parizieni. De peste un secol, brandul ajută milioane de consumatori să-și definească look-ul și încrederea de sine.

Produsele L’Oréal Professionnel sunt realizate folosind cele mai noi și mai revoluționare tehnologii, în colaborare cu stiliști de top.

Portofoliul extins al brandului L’Oréal Professionnel cuprinde produse cosmetice profesionale, cum ar fi vopsele, preparate pentru coafat, șampoane, măști și alte produse pentru îngrijirea părului, folosite de stiliștii din întreaga lume. Produsele cosmetice pentru păr L’Oréal Professionnel înseamnă certitudinea de a oferi părului calitatea supremă.

Brandul participă la cele mai renumite prezentări de modă din lume, lansând de fiecare dată tendințe noi. Descoperă secretele unui păr frumos și răsfață-te cu tratamentele specializate de la L’Oréal Professionnel.

Rating L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein