Lalique Encre Noire À L'Extrêmeeau de parfum pentru bărbați

43×
Lalique Encre Noire À L'Extrême eau de parfum pentru bărbați
Lalique Encre Noire À L'Extrême eau de parfum pentru bărbați
525RON

Economisiți 75%
100 ml
133RON

Cod: LAL0604 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 28.01.2020
Ridicare personală
luni 27.01.2020
  • Descriere parfum
  • Despre brand
  • Rating

Descriere parfum Lalique Encre Noire À L'Extrême
Compoziție

La granița dintre lumini și umbre. Aici este locul parfumului Lalique Encre Noire À L’Extrême, care este întruchiparea senzualității masculine. Savurați toate fațetele acestui parfum intens lemnos, care combină senzual acorduri de chiparos, de vetiver și alte tonuri pământii.

  • un parfum lemnos de tip chypre, cu subtonuri citrice delicate
  • creat pentru bărbații puternici, care nu se tem de obstacole
  • vă redă forțele și trezește din nou senzualitatea

Compoziția parfumului
Pătrundeți în universul lemnului, încă de la primele acorduri. Vă întâmpină acorduri de chiparos, esențe de elemi și bergamotă. Un alt val de intensitate senzuală aparține combinației de vetiver haitian și rădăcină de iris. Personalitatea unică a parfumului este desăvârșită de baza din santal, cu paciuli și benzoin.

Povestea parfumului
Lalique Encre Noire À L’Extrême este noua definiție a masculinității. Succesorul mai intens, mai senzual și mai bogat al parfumului Lalique Encre Noire dezvăluie o masculinitate mai elegantă, mai sofisticată și mai seducătoare.

Compoziție

Note varf
elemi, bergamota, chiparos
Note inima
vetiver haitian, stanjenel, tămâia
Note baza
benzoin, patchouli, lemn de santal
Grupe de parfumuri
aromatice, lemnoase

Despre brand Lalique

Numele Lalique evocă scânteierea bijuteriilor și uimitoarea transparență sclipitoare a cristalului. Înainte de a deveni brand, Lalique a fost numele genialului artist, maestru bijutier și sticlar René-Jules Lalique, care a dăruit brandului, odată cu numele, și entuziasmul său creativ.

Lalique a deschis primul său magazin de bijuterii și obiecte din sticlă în 1905. A creat în stilurile art nouveau și art-deco, folosind extensiv materiale și forme naturale. Cucerit de arta lui Lalique, parfumierul François Coty i-a propus acestuia o colaborare în domeniul parfumurilor și, astfel, au apărut superbele flacoane de sticlă.

Brandul Lalique a fost întotdeauna asociat cu istoria parfumeriei, deși primul său parfum a fost lansat abia în anul 1992. Designul minunat al flaconului și calitatea deosebită a ingredientelor parfumului pe care îl conține constituie semnătura unică a parfumurilor Lalique.

Rating Lalique Encre Noire À L'Extrême