Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Parfum pentru bărbați

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Parfum pentru bărbați
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Eau de Parfum pentru bărbați
Nou
100 ml
224RON

224,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LAC03904 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni 26.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine vineri 23.04.2021

Descriere Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc
Compoziție

Eleganța și sportul se armonizează perfect. Dovadă este apa de parfum pentru bărbați Lacoste LAC L.12.12. Așa cum legendarul tricou polo a oferit mereu sportivilor libertate de mișcare, acest parfum evocă un sentiment de libertate, dar cu amprenta inconfundabilă a eleganței franțuzești.

  • un parfum aromatic lemnos, pentru fiecare zi
  • formează un duo cu apa de parfum pentru femei Eau de Lacoste L.12.12. Pour Elle Sparkling
  • lansat în anul 2021

Compoziția parfumului
Debutează înviorător, cu un duo deosebit de răcoritor, compus din tonuri citrice și eucalipt aromatic. La scurt timp, combinația este completată de lemnul de cedru fin și catifelat, care dezvăluie latura senzuală a parfumului. Totul va fi adus la perfecțiune de tonurile de brad, care persistă pe întreaga durată a estompării senzuale.

Povestea parfumului
Dacă aveți spirit sportiv, atunci parfumul Lacoste LAC L.12.12. vi se potrivește perfect. Este interpretarea parfumată a legendarului tricou polo, o creație semnată René Lacoste. Flaconul alb curat este ornat cu textura în relief a țesăturii pique, din care nu lipsește nici emblematicul crocodil.

Notă importantă

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Atenție

Întregul text

Compoziție

Compozitie
limette, brad, eucalipt, lemn de cedru
Grupe de parfumuri
lemnoase

Despre brand Lacoste

Brandul Lacoste este imaginea eleganței neprotocolare, atât în modă, cât și în lumea parfumurilor. Brandul a fost fondat în anul 1933, de către celebrul tenisman René Lacoste și, inițial, s-a concentrat exclusiv pe producția de articole sportive. Campionul francez și-a dorit ca, pe terenul de tenis, să se simtă nu doar confortabil, ci și ca un gentleman. Conceptul original al eleganței lejere, simple și naturale se reflectă și astăzi în moda și în parfumurile Lacoste.

René Lacoste a dat brandului nu numai numele său, ci și cunoscutul simbol – crocodilul verde. Acesta e inspirat de porecla „Crocodilul“, dată tenismenului de ziariștii americani, după ce căpitanul echipei franceze la Cupa Davis i-a promis acestuia o geantă din piele de crocodil, ca recompensă pentru un meci câștigat.

Primul parfum Lacoste a fost lansat în anul 1984. Au urmat alte game de parfumuri pentru bărbați și femei, majoritatea inspirate din diverse sporturi. Parfumurile Lacoste pentru bărbați și femei simbolizează eleganța lejeră și, în ultimele decenii, ocupă un loc de prestigiu printre brandurile de top ale modei contemporane.

Rating Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc