La Prairie Skin Caviar Luxe Cream cremă de lux pentru fermitate cu efect lifting

La Prairie Skin Caviar Luxe Cream cremă de lux pentru fermitate cu efect lifting
La Prairie Skin Caviar Luxe Cream cremă de lux pentru fermitate cu efect lifting
Livrare gratuită
100 ml
3.809RON

3.809,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: LPR02454 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 29.07.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 29.07.2021

Descriere La Prairie Skin Caviar Luxe Cream
Caracteristici

Încercați puterea dovedită a caviarului pe propriul ten. Luxoasa cremă cu efect de lifting și de fermitate La Prairie Skin Caviar este îmbogățită cu extract natural de caviar, obținut într-un mod inovator, care extrage tot ce-i mai bun pentru pielea ta. În plus, conține un complex celular care favorizează creșterea elasticității pielii.

Împreună, creează o nouă dimensiune a întineririi, care depășește limitele a ceea ce a fost posibil până acum. Crema cu parfum emblematic, în ambalajul argintiu decorat cu sigla clinicii elvețiene La Prairie, este cea mai luxoasă îngrijire cu care vă puteți răsfăța tenul.

Caracteristici:

  • cremă cu efectele benefice, de ameliorare și de fortifiere, ale caviarului
  • folosirea sa are asupra tenului un efect de lifting și de fermitate
  • fortifică tenul
  • ameliorează suplețea și elasticitatea tenului
  • uniformizează nuanța tenului

Ingrediente:

  • Cellular Complex – un compus al laboratorului La Prairie, al cărui secret este bine păzit. Redă celulelor energia și intensifică reînnoirea naturală a pielii
  • extract din caviar - are efecte de reîntinerire

Mod de utilizare:
Se aplică dimineața și seara, pe tenul curat și tonificat. Din considerente igienice, aplicați întâi crema cu spatula pe vârfurile degetelor, după care masați ușor fața, gâtul și decolteul, din centru spre exterior. Evitați zona ochilor.

Caracteristici

Consistență
crema
Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele
Efect
Hidratare, iluminare, fermitate
Protecție împotriva soarelui
fără SPF
Când se utilizează
ziua, ziua și noaptea

Despre brand La Prairie

Parfumurile La Prairie | Produsele cosmetice La Prairie – ştiinţa în slujba frumuseţii fără vârstă. Brandul La Prairie s-a născut pe malurile imaculate ale lacului Geneva, în clinica elveţiană cu acelaşi nume. Clinica La Prairie (Montreux, Elveţia) a fost un adevărat pionier în lupta împotriva îmbătrânirii celulelor.
Medicul elveţian Paul Niehans a demonstrat aici că cercetările în domeniul pielii şi tehnologiile revoluţionare, în combinaţie cu unele substanţe nemaiîntâlnite pot încetini semnificativ procesul de îmbătrânire. Printre clienţii clinicii sale s-au numărat personalităţi ca Charlie Chaplin, Marlene Dietrich sau Charles de Gaulle.
Acest brand de lux a rămas fidel tradiţiilor sale. Astăzi, după mai multe decenii de cercetare şi după o serie de progrese, La Prairie este sinonim cu abordarea ştiinţifică a frumuseţii, a luxului şi a perfecţiunii. Chiar şi acum, produsele La Prairie sunt favoritele pe termen lung ale celor mai frumoase şi de succes personalităţi, de ambele sexe. Putem da ca exemplu pe Kate Hudson, Sheryl Crow, Jessica Alba, Madonna sau Roger Federer.
Emblematice pentru brand-ul La Prairie sunt produsele pentru îngrijirea pielii bazate pe revoluţionarul complex de ingrediente patentat, Exclusive Cellular Complex. Împiedică în mod eficient îmbătrânirea pielii şi o fereşte de efectele negative ale mediului. Oferta complexă cuprinde adevărate bijuterii cosmetice pentru ten şi corp, pentru fiecare vârstă şi pentru orice cerinţă.
Brand-ul La Prairie a devenit faimos şi datorită parfumurilor luxoase, senzuale şi în acelaşi timp elegante, cu ingrediente de înaltă calitate şi, nu în ultimul rând, datorită cosmeticelor decorative de prim rang, destinate celor mai pretenţioşi clienţi.
La Prairie este atât o chemare, cât şi o misiune. Brand-ul, care luptă pentru o frumuseţe fără vârstă şi un lux fără sfârşit, merge dincolo de produsele obişnuite pentru îngrijirea pielii. Opreşte procesul îmbătrânirii chiar de la început. Oferă o tehnologie unică, cea mai înaltă calitate şi un lux absolut. La Prairie este alegerea celor mai pretenţioşi clienţi.

Rating La Prairie Skin Caviar Luxe Cream