Kringle Candle Cozy Christmas

lumanari parfumate 624 g

Kringle Candle Cozy Christmas lumanari parfumate  624 g
Kringle Candle Cozy Christmas lumanari parfumate  624 g
Kringle Candle Cozy Christmas lumanari parfumate  624 g
624 g
137RON

Cod: KCC0402 | 4 de buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimata pentru livrare:
marți, 18.12.2018
ridicare personală
marți, 18.12.2018
Kringle Candle Cozy Christmas
624 g | 137RON

Descriere parfum Kringle Candle Cozy Christmas

Lumânarea parfumată Kringle Candle Cozy Christmas umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Caracteristici:

  • aromă de Crăciun

Cum se utilizează:
Lumânarea se plasează pe o suprafață rezistentă la căldură. Nu se lasă să ardă mai mult de 4 ore. Lumânarea aprinsă nu se lasă niciodată să ardă până la capăt, nesupravegheată și în apropierea obiectelor ușor inflamabile. A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie.

Compoziție

Caracterul parfumurilor pentru casă
lemnoase, picante

Despre brand Kringle Candle

Parfumați-vă casa cu lumânările Kringle Candle! Proprietarul firmei Kringle Candle, Michael James Kittredge, este deținătorul inițial și fondatorul celebrului brand Yankee Candle. A înființat compania în anul 1969, iar în 1998 a vândut 90 % din afacere acestei firme, aflate în plină expansiune. După mai mulți ani, împreună cu fiul său Mick, a pus bazele unui nou brand de lumânări și ceară, numit Kringle Candle.

Ceara și lumânările Kringle Candle emană un parfum intens, dar plăcut și aerisit. Este demn de remarcat, de asemenea, designul interesant al produselor Kringle Candle, care întruchipează delicatețea și eleganța, cu accent pe calitate.

Asortimentul excelentului brand Kringle Candle cuprinde lumânări parfumate pentru interior, lumânări de ceai, ceară pentru lămpi aromatice și alte produse, care vă vor încânta și vor crea în cameră o atmosferă unică.

Rating Kringle Candle Cozy Christmas

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!