Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood ulei pentru baie

Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood ulei pentru baie
Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood ulei pentru baie
100 ml

Cod: KNP05541 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood
Caracteristici

Baia de ulei Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood ameliorează starea de oboseală și induce o senzație de bunăstare.

Caracteristici:

  • hrănește și catifelează pielea uscată
  • eficient împotriva oboselii și a epuizării
  • acțiune relaxantă

Cum se utilizează:
Se toarnă direct în baie și se amestecă.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand Kneipp

Marca germană Kneipp poartă numele fondatorului său, preotul Sebastian Kneipp (1821-1897). Acesta a fost, toată viața, interesat și activ în domeniul hidroterapiei și al altor metode de medicină naturală. Astăzi, Kneipp, pe baza învățăturilor holistice ale lui Sebastian, comercializează o gamă largă de produse interesante. Oferta acestui brand include, de exemplu, produse cosmetice de calitate și suplimente alimentare.

Brandul Kneipp se mândrește cu accentul enorm pus pe eficiență și siguranță. Produsele Kneipp sunt dezvoltate în cooperare cu oameni de știință de renume din diferite domenii (dermatologie, alergologie, microbiologie etc.), iar fiecare produs trece prin teste riguroase.

În compoziția cremelor, a unguentelor și a altor produse Kneipp găsim extracte din diverse plante, cum ar fi iasomia, menta, mușețelul, cimbrul sau rozmarinul. Foarte populare sunt în special produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii uscate și sensibile, care beneficiază de proprietățile benefice ale florilor de migdal.

Mark Kneipp a devenit, în timp, un simbol al eficienței și al inovației. Nu e de mirare că produsele companiei au câștigat numeroase premii prestigioase. Brandul Kneipp îi va atrage pe toți cei care își doresc nu numai frumusețe, ci și sănătate și vitalitate, care caută calitatea la un preț rezonabil și care doresc să încetinească procesul de îmbătrânire.

Rating Kneipp Deep Relaxation Patchouli & Sandalwood