Kérastase Soleil

Șampon pentru regenerarea parului vopsit expus la soare, sare și apă clorată

2×
Kérastase Soleil Șampon pentru regenerarea parului vopsit expus la soare, sare și apă clorată
250 ml

Cod: KER2171 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Kérastase Soleil
250 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Kérastase Soleil

Șamponul Kérastase Soleil este conceput special pentru îngrijirea părului expus la soare. Spală delicat, lăsându-l moale și strălucitor.

Caracteristici:

  • regenerează părul, după expunerea la apă sărată sau clorurată
  • prelungește rezistența culorii părului
  • pentru un păr neted

Cum se utilizează:
Șamponul se masează delicat în părul umed, apoi se clătește bine.

Caracteristici

Efect
Protecție solară a părului, Regenerarea părului deteriorat
Tipuri de păr
Îngrijire păr expus la soare, par vopsit

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.