Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serumser pentru întărirea și creșterea părului

Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum ser pentru întărirea și creșterea părului
Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum ser pentru întărirea și creșterea părului
50 ml
189RON

Cod: KER02787 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 21.11.2019
Ridicare personală
joi 21.11.2019
  • Descrierea produsului
  • Despre brand
  • Rating

Descrierea produsului Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum
Caracteristici

Serul pentru creșterea părului Kérastase Resistance Serum Extentioniste fortifică din interior părul și scalpul, pentru ca părul să crească mai puternic, chiar de la rădăcină.

Caracteristici:

  • întărește firul de păr, de la rădăcină
  • dacă este aplicat în mod regulat, părul crește mai lung și este mai rezistent, iar scalpul este mai sănătos

Compoziție:

  • ceramide – regenerează din interior firul de păr
  • cheratină – pătrunde adânc în interiorul firului de păr și îl fortifică

Mod de aplicare:
Serul se aplică direct pe scalp, după spălarea și uscarea parțială a părului. Cantitatea depinde de tipul părului, recomandarea fiind 2 pipete pentru părul fin și 4 pipete pentru părul cu fir gros. Serul se picură din pipetă în linie dreaptă, de la frunte până la gât. Apoi se masează delicat produsul în tot scalpul, pentru ca serul să ajungă peste tot. Apoi se usucă părul cu uscătorul. Frecvența recomandată pentru aplicarea serului este de minimum 3× săptămânal.

Caracteristici

Consistență
ser
Efect
Nutriție și regenerare, Stimularea creșterii părului
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp
Tipuri de păr
Îngrijire păr fragil, cu vârfurile despicate, par uscat

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Résistance Extentioniste Scalp Serum