Kérastase Volumifique Gelée Volume balsam gel pentru par fin

1×
Kérastase Volumifique Gelée Volume balsam gel pentru par fin
Kérastase Volumifique Gelée Volume balsam gel pentru par fin
200 ml

Cod: KER1278 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Cumpărați produse Kérastase de minim 200 RON și primiți cadou serul cu protecție termică Genesis Défense Thermique la 45 ml.
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine
Un cadou pentru tine

Descrierea produsului Kérastase Volumifique Gelée Volume
Caracteristici

Părul dvs. are nevoie de forță și de volum? Apelați la balsamul gel Kérastase Volumifique Gelée Volume, creat special pentru părul foarte fin și pleoștit. Sistemul unic Ampliflex întărește durabil firul de păr, îi fortifică structura internă și asigură instantaneu un efect bogat și aerisit. Toate acestea fără a împovăra firul de păr.

Caracteristici:

  • creează în păr un efect de volum, aerisit și durabil
  • nu încarcă părul, facilitând modelarea sa ulterioară
  • fortifică intens structura internă a firului de păr
  • reface aspectul sănătos al părului

Ingrediente:

  • pudră de celuloză – în contact cu apa, creează volum
  • tehnologia Intra-Cylane – fortifică structura părului
  • polimeri cationici – regenerează suprafața firului de păr

Mod de aplicare:
Balsamul se aplică pe părul spălat cu șampon și uscat în prosop. Se masează ușor șuvițele și se lasă să acționeze 2-3 minute. Apoi se limpezește bine cu apă.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin
Efect
păr voluminos
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Kérastase

p>Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.

Rating Kérastase Volumifique Gelée Volume1