Kérastase Elixir Ultime Originale

ulei de infrumusetare universal

5×
Kérastase Elixir Ultime Originale ulei de infrumusetare universal
Kérastase Elixir Ultime Originale ulei de infrumusetare universal
100 ml

Cod: KER1760 | Acest produs este momentan indisponibil

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

Urmărește disponibilitatea produselor

Kérastase Elixir Ultime Originale
100 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Kérastase Elixir Ultime Originale

Descriere:
Elixir Ultime este un ulei universal de înfrumusețare, pentru toate tipurile de păr, din portofoliul renumitului brand Kérastase.

Protejează părul față de efectele nocive ale căldurii și ale umezelii, îl hrănește și-i conferă un luciu irezistibil. De asemenea, îmblânzește buclele rebele, reduce substanțial vârfurile despicate și întărește rezistența părului.

Efecte:

  • oferă părului o strălucire radiantă
  • ajută la regenerarea fibrei părului
  • îi conferă părului o moliciune de catifea

Compoziție:

  • ulei de porumb
  • ulei de pracaxi
  • ulei de camelii, ulei de argan

Mod de aplicare:
Uleiul poate fi folosit în diferite moduri.
Pregătirea pentru spălare: Se aplică pe părul pieptănat și se clătește înainte de folosirea șamponului. Pregătirea pentru uscare: Se aplică pe părul uscat în prosop și se usucă cu foehnul.
Tratament fără clătire: În funcție de densitatea părului, aplici 1–2 doze de produs pe părul spălat și uscat în prosop, după care îl aranjezi ca de obicei.
Finisarea coafurii: Se aplică pe vârfurile părului.

Caracteristici

Consistență
ulei
Efect
Densitate și vitalitate, Strălucire și finețe
Tipuri de păr
toate tipurile de par

Despre brand Kérastase

Kérastase este unul dintre brand-urile de cosmetice cele mai luxoase în domeniul îngrijirii părului. Povestea sa a început în 1964 când, în laboratoarele de cosmetice ale gigantului L'Oréal, a apărut prima linie de produse cu acest nume.
În dezvoltarea şampoanelor,  balsamurilor,  uleiurilor şi  celorlaltor produse Kérastase s-au implicat peste 700 de cercetători din SUA, China, Japonia, Brazilia şi India. Kérastase pune un mare accent pe testarea riguroasă, bazându-se în principal pe metodele in vivo. În cadrul Centrului de evaluare din Paris (singurul de acest fel din lume) activează 60 de profesionişti, care au la dispoziţie peste 8.000 de voluntari.
Kérastase oferă produse speciale pentru toate tipurile de păr - slăbit, îmbătrânit, uscat, gras, normal, ondulat etc. O menţiune specială merită, de asemenea, şampoanele special concepute pentru bărbaţii care luptă împotriva mătreții sau pentru cei suferinzi de alopecie. Dacă vă interesează mai degrabă styling-ul, aveţi la dispoziţie spume, paste pentru modelare, lacuri, geluri sau paste pentru formarea coafurii. Cu alte cuvinte, câte ceva pentru fiecare.
Nu e de mirare că, datorită eficienţei ingredientelor active, produsele Kérastase sunt preferatele multor coafori, stilişti si artişti. Printre feţele emblematice pentru produsele Kérastase se numără supermodelul britanic şi designerul de modă Kate Moss (promovează colecţia Couture Styling). Alte celebrităţi care nu se pot lipsi de aceste cosmetice sunt Taylor Swift, Gisele Bündchen, Blake Lively şi Brooke Shields.
Brand-ul Kérastase îi va atrage cu siguranţă pe toţi cei care doresc doar ce-i mai bun pentru părul lor, indiferent de preţ, care au un scalp sensibil sau alte probleme cu pielea capului şi care îşi doresc coafuri superbe, dar nu au timp pentru a merge la saloanele de frumuseţe.