Treci la conținutul principal

Kérastase Specifique Divalent

LUPTA VEȘNICĂ ÎMPOTRIVA PĂRULUI GRAS

Da, știm că scalpul gras poate fi un obstacol mare, atunci când visați la un păr sănătos superb.

Atunci când folosiți produse neadecvate, rădăcinile părului proaspăt spălat devin împovărate, astfel încât veți avea tendința de a vă spăla din nou părul. Însă, în momentul în care vă spălați părul cu produse care nu creează un echilibru ideal al scalpului, acestea stimulează producția excesivă de sebum. Din această cauză, va fi nevoie să vă spălați părul din nou și din nou. Până acum...

PĂR MEREU PROASPĂT

Kérastase prezintă o gamă nouă pentru îngrijirea complexă a rădăcinilor grase și a părului sensibil, SPECIFIQUE DIVALENT. Cele trei produse din această gamă vor menține echilibrul sebumului al scalpului dar, în același timp, vor hidrata toată lungimea uscată a părului, rezultatul fiind un păr hrănit, cu o senzație de prospețime îndelungată.

întregul text ascundeți textul

100% AMBALAJ RECICLAT ȘI RECICLABIL

Brandul Kérastase promite nu doar că ne va îngriji părul, ci și viitorul și lumea care ne înconjoară. Întâmpinați această nouă eră de produse de lux, fabricate într-un mod responsabil, cu ajutorul sticlelor noastre emblematice, din plastic 100% reciclabil*.

*Cu excepția capacului, aditivilor și a culorilor. 

întregul text ascundeți textul

3 PAȘI SPRE PROSPEȚIME

CHIPUL PROSPEȚIMII
SPECIFIQUE BAIN DIVALENT
O mână de ajutor în reglarea sebumului

Șampoanele obișnuite degresează scalpul într-un mod agresiv, ceea ce cauzează producția excesivă de sebum. Compoziția cremoasă și lejeră a acestui produs calmează scalpul, scade producția de sebum și, în același timp, hrănește părul sensibilizat din cauza spălatului excesiv.

 

întregul text ascundeți textul

O DETOXIFIERE PROASPĂTĂ
SPECIFIQUE ARGILE ÉQUILIBRANTE
O doză de argilă pentru weekend

Pentru a menține scalpul gras în echilibru, nu ajunge doar să vă spălați părul regulat. Acest șampon, cu efect de purificare, îmbogățit cu argilă, se folosește o dată pe săptămână și se mândrește cu o compoziție cremoasă, unică și verde, cu o textură de pământ, care va lăsa părul delicat și strălucitor.

întregul text ascundeți textul

O HIDRATARE PROASPĂTĂ
SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT
O mască gel intens hidratantă

Chiar și părul gras poate suferi din cauza uscăciunii firelor și a vârfurilor, cauzate mai ales de spălarea excesivă cu produse nepotrivite. Compoziția unică și lejeră, cu un parfum proaspăt, reprezintă o nouă versiune a balsamului pentru păr, care va îngriji părul exact acolo unde este cel mai necesar.

întregul text ascundeți textul