Treci la conținutul principal

Kérastase Blond Absolu
Îngrijire pentru păr blond decolorat sau deschis la culoare

BLOND-UL ESTE MAI MULT DECÂT UN SIMPLU LOOK!

A fi blond este mereu o aventură. Însă decolorarea face ca părul să fie poros și să se deshidrateze mai ușor. Culoarea părului devine mai palidă și își pierde nuanța sa unică.
Faceți cunoștință cu Kérastase Blond Absolu, un tratament profesional pentru părul deschis și decolorat, care ajută la păstrarea aspectului strălucitor, întărește firul de păr și reface calitatea părului.

întregul text ascundeți textul

ÎNGRIJIRE PROFUNDĂ

Părul dvs. a trecut printr-o schimbare radicală, din nuanță închisă până la blond? Nu vă temeți să încercați un blond platinat sau argintiu?
Atunci părul dvs. se va bucura de tratamentul profund Kérastase Blond Absolu Cicaextreme, care conține acid hialuronic sub formă moleculară mică și mare. La o utilizare regulată, părul devine cu 94 % mai puternic și cu 85 % mai hidratat.

întregul text ascundeți textul

NEUTRALIZAREA

Știm ce greu este să mențineți nuanța blond, de la salon, a părului. După câteva spălări, aceasta începe să aibă o nuanță galbenă sau tonuri metalice.
De aceea, este deosebit de important să introduceți, în rutina dvs. de îngrijire, produse cu pigmenți violeți, din gama Kérastase Blond Absolu Ultra-Violet, care neutralizează nuanțele nedorite. Mulțumită acestora, părul dvs. va fi cu până la de 8x mai strălucitor. Pentru o îngrijire completă, adăugați și protecția termică și balsamul pentru părul blond decolorat.

întregul text ascundeți textul

HIDRATAREA ȘI ILUMINAREA

Preferați nuanțe de blond naturale? Părul dvs. a trecut prin tehnici de decolorare delicate, cum ar fi balayage-ul sau șuvițarea? Atunci trebuie să integrați, în rutina dvs. de îngrijire, hidratarea și fortificarea părului.
Datorită combinației dintre șamponul iluminator Bain Lumière și balsamul Cicaflash, părul dvs. va deveni cu până la de 11x mai puternic. În fiecare seară, puteți oferi părului o doză de hidratare suplimentară, folosind serul de noapte Sérum Cicanuit sau, o dată pe săptămână, masca Cicaextreme.

întregul text ascundeți textul